Google gaat opvallende samenwerking aan met F1-team

News
donderdag, 17 maart 2022 om 13:00
google mclarenf1647512845
Het binnenhalen van sponsors is een belangrijk onderdeel van de Formule 1, anders wordt het voor veel F1-teams lastig om elkaar jaar de financiën rond te krijgen. Daarom heeft McLaren F1 nu een opvallende deal gesloten met Google.
Dit weekend is het geen lastige opgave om de MCL36 rond te zien rijden over het circuit van Bahrein. Niet alleen gebruikt McLaren namelijk nog steeds de opvallende oranje-kleur voor haar bolide, ook de wheel covers hebben een nieuw kleurtje gekregen. Door een samenwerking met Google zullen de velgen namelijk gekleurd zijn in de stijl van Google Chrome. Niet de chromen velgen die je normaal verwacht dus.
De samenwerking tussen Google en McLaren zorgt ook nog voor een aantal andere verandering, zo laten de twee bedrijven weten via een verklaring. Zo zal het logo en de naam Android vier op de F1-auto prijken en krijgt het team van McLaren toegang tot de technologieën van Google in de paddock.

Gratis Formule 1 kijken dit weekend

Als je nog geen vervanger hebt gevonden voor Ziggo, dan kan je het aankomende weekend alsnog van de Formule 1 genieten - zonder ook maar iets te betalen. De officiële streamingdienst van de sport, F1 TV Pro, heeft momenteel namelijk een gratis trial van zeven dagen om van te profiteren. Naast de eerste Grand Prix van het seizoen kan je tijdens die dagen ook genieten van andere content die F1 TV Pro heeft te bieden.

Populair Nieuws