Better Call Saul-ster aast op opvallende Marvel rol

News
dinsdag, 09 augustus 2022 om 9:00
marvelf1667037119
Het MCU gaat in fase 5 en 6 flink uitbreiden. Daarvoor zijn natuurlijk veel acteurs nodig en het lijkt erop dat een bekende acteur zeer veel interesse heeft. Better Call Saul-ster Giancarlo Esposito heeft met Marvel over meerdere rollen gesproken.
Met rollen in Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian, The Boys en Far Cry 6 is Giancarlo Esposito inmiddels een bekende naam onder veel tv en gameliefhebers. Maar voor Marvel heeft hij nog niet gewerkt. Toch zou hij dat graag doen en heeft hij zelfs een opvallende rol op het oog.
Tijdens een panel op TJH Superhero Car Show & Comic Con (fragment terug te zien op de TikTok van Countdowncitygeeks) vertelt Esposito dat hij met Marvel heeft gesproken over een rol in het MCU. Hij noemt verschillende namen die voorbij zijn gekomen, waaronder Magneto en Doctor Doom. Ook lijkt hij Mr. Freeze te noemen, al verwijst dat binnen de context van Marvel waarschijnlijk naar Mr. Friese, een mutant die beter bekend is als Iceman.
Maar de rol die het liefste zou willen spelen is die van Professor X. Filmliefhebbers kennen natuurlijk vooral Patrick Stewart en James McAvoy in deze rol, maar nu Marvel Studios plannen heeft voor de X-Men is het niet gezegd dat deze acteurs teruggevraagd worden. In principe can Esposito dus gecast worden als de leider van de X-Men.

Gaat Giancarlo Esposito Professor X spelen?

Als hij inderdaad de rol van Professor X krijgt, gaat het waarschijnlijk nog een duren voor we Giancarlo Esposito daadwerkelijk in het MCU zien. Er is geen X-Men film aangekondigd voor de komende jaren en bovendien lijkt het voorlopig nog niet mogelijk om er één te maken. Dat wil alleen niet zeggen dat er geen mutanten op kunnen duiken, zoals kijkers die een aantal recent projecten hebben gezien kunnen beamen.