Fortnite Chapter 2 Season 3 komt in juni

News
vrijdag, 29 mei 2020 om 11:30
fortnite season 2f1578474660
Als je zit te wachten op het nieuwe seizoen in Fortnite Chapter 2, dan moet je nog heel even geduld hebben. Epic Games is druk bezig met de puntjes op de i, voordat we aan de bak kunnen. Seizoen 3 komt op 11 juni uit.
Epic maakte dit bekend op de Fortnite website met de melding dat het huidige hoofdstuk nog met een week verlengd wordt. Eigenlijk zouden we eind volgende week namelijk al aan de slag kunnen met het nieuwe hoofdstuk, maar dat wordt nu dus ietsje later.
Epic zal de komende week gebruiken om Fortnite Chapter 2 Season 3 klaar te maken ,zodat we straks met een nieuw thema aan de slag kunnen. In de tussentijd adviseert Epic om alle Battle Pass Challenges nog te voltooien, voordat dit niet meer kan. Deze Challenges geven je toegang tot nieuwe skins in de game voor TNTina, Brutus, Meowsicles, Skye en Maya.
Daarnaast kunnen we komende week een eenmalig evenement in de game bijwonen genaamd The Device. Dit event begint op 6 juni om 20:00 uur. Het advies van Epic is om er op tijd bij te zijn, want de plekken zijn gelimiteerd.

The Device als overgang naar Seizoen 3?

Of het evenement de overgang naar Seizoen 3 zal inluiden is nog onbekend. Vermoedelijk heeft dit iets te maken met de onderdelen die door spelers op de kaart gevonden werden en mogelijk voor een Apocalyps van de huidige spelwereld zorgen. Wat Epic precies van plan is voor Seizoen 3, is daarbij ook nog onbekend. Eerder al meldden wij wat onze verwachtingen van Fortnite Chapter 2 Seizoen 3 zijn. In ieder geval mogen we weer aan de slag met een nieuwe Battle Pass, nieuwe skins en een flinke berg aan uitdagingen.