Een maand PlayStation Now nu maar één euro!

News
vrijdag, 20 augustus 2021 om 17:30
PlayStation Now is nog niet zo populair als Sony zou willen. Om meer spelers aan te trekken heeft de Japanse uitgever een zeer aantrekkelijke deal. Een maand PlayStation Now kost nu maar één euro!
De laatste jaren heeft Sony hard aan de weg getimmert als het gaat om PlayStation Now. Via de dienst kunnen abonnees allerlei titels spelen door ze te streamen, in plaats van ze te downloaden op hun PlayStation. Daarmee kan je eenvoudig games proberen en heb je bovendien geen PS4 of PS5 nodig. Je kan alles op PC streamen, mits je een DualShock 4 of DualSense controller hebt. Wil je toch een stabiele verbinding garanderen, dan kan je de titels ook gewoon downloaden.
Het aantal abonnees lijkt alleen een beetje tegen te vallen voor Sony. De uitgever komt nu namelijk met een wel heel aantrekkelijke deal voor PlayStation Now. Het is nu namelijk mogelijk om een maand lid te worden van streamingdienst, voor maar één euro!

PlayStation Now deal kort geldig

Wil je profiteren van de aanbieding, dan moet je er wel snel bij zijn. Op 22 augustus verloopt de actie voor PlayStation Now namelijk alweer. Let er bovendien op dat je je niet laat uitschrijft als je de dienst toch vindt tegenvallen. Na één maand zal je abonnement voor PlayStation Now namelijk automatisch doorlopen voor 10 euro per maand.
Net zoals Microsoft met de Xbox Game Pass, is Sony ook steeds bezig om nieuwe titels naar PlayStation Now te brengen. Zo kan je sinds kort bijvoorbeeld genieten van Red Dead Redemption 2 en Judgment.

Populair Nieuws