Drie nieuwe Amiibo figuren nu beschikbaar voor pre-order op Nedgame!

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 13:30
super smash bros ultimate banjo kazooief1642581658
Ondanks een chaotische start zijn de Amiibo figuren van Nintendo zeer populair geworden onder liefhebbers van de uitgever en verzamelaars. Nedgame heeft nu drie nieuwe Amiibo figuren die je vanaf vandaag in de pre-order kan zetten!
Een Amiibo figuurtje is een tweezijdig product. Enerzijds zijn de poppetjes perfect om te verzamelen als je liefhebber bent van de verschillenden Nintendo franchises. De figuren zijn namelijk flink gedetailleerd en van hoge kwaliteit. Anderzijds bieden de Amiibo ook extra features in games, zoals het ontgrendelen van nieuwe karakters, game modi en meer op je Nintendo Switch of Wii U. Op die manier krijg je veel terug voor je geld.
Bij Nedgame is nu een nieuwe reeks aan Amiibo figuren beschikbaar om te pre-orderen. Het gaat hierbij om de karakters Byleth, Terry en Banjo & Kazooie. Alledrie de figuren schitteren in het populaire Super Smash Bros Ultimate naast hun eigen franchises. De Amiibo staan gepland voor release op 26 maart 2021. Welke features ze precies gaan krijgen is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het gaan om nieuwe opties in Super Smash Bros. Ultimate.

Wanneer verscheen de eerste Amiibo?

Het concept van de Amiibo figuren is door Nintendo geïntroduceerd in 2014. Het ging toen om de grote klassiekers van de Japanse uitgever, zoals Mario, Luigi, Yoshi, Bowser, Samus Aran en Pickachu. De figuren waren oorspronkelijk bedoeld voor de Wii U, maar de Nintendo Switch heeft ook een NFC-optie gekregen om interactie met de Amiibo mogelijk te maken. Zo zit er een NFC-locatie op het pookje van de rechtse Joy-Con en op het midden van de Nintendo Switch Pro controller.

Populair Nieuws