'Dit wordt de nieuwe coverster van EA Sports FC'

News
donderdag, 06 juli 2023 om 15:30
easportsfcf1652369616
Elk jaar krijgt één voetballer de eer om te prijken op het doosje van FIFA en vanaf nu EA Sports FC. Naar verluidt zal deze spits de nieuwe coverster worden voor EA.
2023 wordt een groot jaar voor EA. De uitgever heeft namelijk besloten om de samenwerking te beëindigen met FIFA. De voetbalorganisatie zou namelijk teveel geld eisen voor de rechten van de naam. Maar dat betekent niet dat de FIFA games ermee stoppen. De reeks zal voortaan door het leven gaan als EA Sports FC.
Dat lijkt niet de enige verandering te worden voor de game. Volgens dataminer billbil-kun zal er namelijk ook een andere voetballer verschijnen op de cover van de eerste EA Sports FC. De laatste drie jaar heeft Kylian Mbappe de eer gehad om de coverster te zijn, maar volgens billbil-kun zal die eer dit jaar gaan naar Erling Haaland.

Een terechte coverster?

Het zou niet een enorme verrassing zijn om Haaland op de cover van EA Sports FC te zien. De Noor heeft dit jaar namelijk een enorme impact gehad op het succes van Manchester City. Het Engelse heeft dit jaar niet alleen de Premier League gewonnen, maar ook de Champions League en de FA Cup.
Naast de normale editie met Haaland op de cover, zal er naar verluidt ook weer een Ultimate Edition komen. Daarop staan maar liefst 31 huidige en oude voetballers, waaronder Johan Cruijff en Pelé.

Populair Nieuws