Dit is wanneer The Batmans The Penguin spin-off in productie gaat

News
zaterdag, 07 januari 2023 om 12:30
the batman2022f1675339382
Al voordat The Batman in de bioscopen draaide werd al bekend gemaakt dat de film een spin-off serie krijgt op HBO Max over The Penguin. In de serie neemt Colin Farrell wederom de rol op zich. Aan Variety laat hij nu weten wanneer de productie van start gaat.
Na verschillende keren uitgesteld te worden door de pandemie werd vorig jaar eindelijk The Batman uitgebracht en met succes: het was de zevende meest opbrengende film van het jaar. Niet alleen financieel deed de film het goed, de film werd ook goed ontvangen door critici en fans. DC wil uiteraard dit succes uitbreiden met een vervolg over Robert Pattinsons versie van Batman, maar ook zijn er spin-off series in de maak.
De eerste spin-off serie werd al maanden voordat The Batman uitkwam aangekondigd en volgt Oswald Cobblepot, oftewel The Penguin. Deze serie gaat volgens Colin Farrell al snel in productie: komende februari. Productie duurt volgens de acteur ongeveer vijf tot zes maanden.

Colin Farrell als The Penguin naar Starbucks

Ook vertelde Farrell hoe de serie eigenlijk tot stand is gekomen. De acteur had het gevoel dat hij het personage amper kon ontdekken en dat zijn scènes in The Batman nog maar ‘het tipje van de ijsberg’ waren, maar wat hem het meest motiveerde was het werk van de visagist die hem transformeerde in de superschurk:
‘’Eerlijk gezegd had elke gedachte die ik had over een serie te maken met het werk van Mike Marino. Ik wist gewoon dat er zoveel mee te doen was – verouderen, verjongen. Hij is gewoon zo’n genie, Mike, dus het was eigenlijk zijn werk dat de inspiratie was.’’
Tijdens de eerste make-up test besloot Farrell zelfs de set te verlaten en een bezoekje te brengen aan Starbucks. ‘’Ze zijn er cool over in Ierland,’’ aldus de acteur. ‘’Mensen kijken niet. Mensen letten niet zoveel op als je denkt!’’

Populair Nieuws