Dit is wanneer je Golden Globe-genomineerde Maestro op Netflix kan kijken

News
maandag, 18 december 2023 om 9:00
maestro bradley cooperf1702631926
De nieuwe film Maestro heeft een aantal belangrijke nominaties gekregen voor de Golden Globe Awards. En de biografische film is binnenkort al op Netflix te zien!
In januari is het tijd voor de uitreiking van de Golden Globe Awards en de genomineerden zijn eerder deze week onthuld. Het lijkt erop dat Maestro flink in de prijzen kan vallen, want de nieuwe film is genomineerd voor Best Motion Picture (Drama), Best Performance in a Motion Picture (Drama) voor Bradley Cooper en Carey Mulligan en voor Best Director.
Sinds 7 december is de film te aanschouwen in de bioscopen, maar je kan er binnenkort ook vanaf je eigen bank van genieten. Op woensdag 20 december verschijnt de film namelijk op Netflix. Heb je dus een abonnement op de streamingdienst, dan kan je een mooie en muzikale avond tegemoet zien volgende week.

Waar gaat Maestro over?

Maestro is een biografische film over de muzikale legende Leonard Bernstein (Bradley Cooper) en zijn partner Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan). Het verhaal begint in 1943, toen Bernstein nog de assistent-dirigent was voor het New York Philharmonic, vlak voor zijn debuut als de echte dirigent. Zijn liefdesleven neemt alleen een grote wending wanneer hij voor het eerst zijn ogen laat vallen op de jonge actrice Felicia Montealegre.
Cooper speelt niet alleen de hoofdrol in Maestro, het is ook de tweede film die hij zelf regisseert. Eerder maakte Cooper zijn regiedebuut in 2018 met A Star is Born, met hoofdrollen voor zichzelf en Lady Gaga.

Populair Nieuws