‘Dit is hoeveel gameplay God of War Ragnarok biedt’

News
maandag, 03 oktober 2022 om 14:30
god of war ragnarokf1631221018
De lengte van een game is niet per se een goede indicatie van de kwaliteit, maar voor veel mensen is het wel fijn om te weten. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen of een game jou de volledige prijs waard is, of hoeveel tijd je ervoor aan de kant moet zetten. Nu lijkt bekend hoeveel uur God of War Ragnarok ongeveer gaat duren.
God of War Ragnarok is één van de games waar dit jaar nog het meest naar uitgekeken wordt. Veel fans verwachten in november heel wat uurtje sin een nieuw avontuur van Kratos en Atreus te steken. Maar hoeveel uur precies? Tom Henderson beweert het te weten.
Volgens Hendersons bronnen duurt God of War Ragnarok in totaal zo’n 40 uur, zo schrijft hij op Insider Gaming. Dat is wel de schatting voor wie alles in de game wil doen. Voor alleen het verhaal zou je zo’n 20 uur moeten rekenen, waarvan 16,5 uur gameplay en 3,5 uur cutscenes.
Het zijn natuurlijk schattingen: echte tijden zullen afhangen van hoe je zelf speelt en gedeeltelijk ook van hoe goed je bent in de game. Als de schatting inderdaad voor de gemiddelde speler klopt, dan is het aantal uren gameplay voor het verhaal vergelijkbaar met wat er op HowLongtoBeat staat voor God of War (2018). Wie alles wil doen kan in Ragnarok rekenen op 8 uur meer speeltijd.

Wanneer is de release van God of War Ragnarok?

Hoe lang je zelf nodig hebt voor God of War Ragnarok ga je over een ruime maand merken. De game verschijnt op 9 november voor PS5 en PS4. Het lijkt er trouwens op dat je flink ruimte moet hebben op je console, want de game wordt naar verluidt twee keer zo groot als het vorige deel.