De Wrapped van de Nintendo Switch is momenteel beschikbaar

News
vrijdag, 17 december 2021 om 15:00
nintendo switch xgnf1671722238
Je kan momenteel inloggen op een website om te zien welke games je dit jaar het meest gespeeld hebt op de Nintendo Switch. Het lijkt dus een beetje op Spotify Wrapped, maar dan in plaats van muziek zie je games die je gespeeld hebt. Om de resultaten te zien moet je inloggen op de website van Nintendo.
Wil je weten welke game je dit jaar het meest hebt gespeeld op de Nintendo Switch? Dat is momenteel mogelijk. Nintendo is namelijk met een soort Spotify Wrapped gekomen om te laten zien welke games je dit jaar het meest hebt gespeeld. Het enige wat je hoeft te doen is dus in te loggen op een speciale website die Nintendo hiervoor heeft gemaakt.

Welke informatie krijg je te zien?

De functie is echt een terugblik naar het hele jaar 2021. Het laat zien hoeveel games je dit jaar gespeeld hebt, hoeveel uur je in de games hebt gestoken en laat zien welke games er in je top 3 zitten van dit jaar. Je kan zo even terugdenken aan games die je misschien begin dit jaar bijna elke dag speelde, maar nu niet meer speelt.
Het is ook mogelijk om met de functie wel heel erg in de details te gaan. Je kan per maand zien hoeveel uur je in games hebt gestoken en ook is het mogelijk om te zien op welke dag je het meest gespeeld hebt op de Switch. Dit kan dus erg confronterend zijn. Bereid je dus goed voor, voordat je inlogt op de site van Nintendo.