Christian Bale open voor vierde Nolan Batman-film

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 10:00
the dark knight rises batmanf1656400881
Acteur Christian Bale staat wel open voor een vierde Batman-film. Zo maakt dat acteur bekend tijdens een interview met ComicBook.com. De voorwaarde is alleen wel dat Christopher Nolan terugkeert om de vierde Nolan Batman-film te regisseren.
Christian Bale ziet een vierde Batman-film wel zitten. De acteur die binnenkort te zien is als Gorr the God Butcher in Thor Love and Thunder heeft alleen wel een specifieke voorwaarde. Christopher Nolan moet in de regisseursstoel zitten, omdat het feest anders niet doorgaat.
De acteur geeft duidelijk aan dat er momenteel nog geen plannen zijn om terug te keren. Niemand binnen DC heeft hem daarvoor benaderd. "Niemand. Niemand heeft me gevraagd", aldus Bale. "Voor mij zou het echt aan Chris Nolan liggen. Als hij ooit besluit om het weer te doen en als hij mij kiest om terug te komen, zou ik het zeker overwegen."

"Er was altijd een pact tussen ons waar we ons aan zouden houden. We zeiden altijd dat we er drie zouden maken. Toen zei ik tegen mezelf dat ik het alleen zou doen als het met Chris is." - Christian Bale

Bale speelde tien jaar geleden in de Nolan Batman-films

Bale speelde voor het laatst Batman in 2012 toen The Dark Knight Rises verscheen. Het was de laatste Nolan Batman-film die de Dark Knight-trilogie afsloot. De film werd erg goed ontvangen, al wist deze niet dezelfde lof te krijgen als The Dark Knight in 2008.
Warner Bros. heeft in het verleden wel eens aan Bale voorgesteld om nog een vierde film te doen. Die sloeg de acteur altijd af. Nu weten we niet alleen waarom, maar ook wat er voor nodig is om de acteur toch weer terug te zien in het kostuum.