Update - Check onze Saints Row livestream met PeperTV en win een dikke prijs!

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 13:30
saints row 2022 5f1661080444
Het is deze week weer tijd voor de volgende livestream van XGN. Samen met niemand minder dan PeperTV gaat we live op donderdag 1 september op Twitch in Saints Row. En als je live inschakelt kan je een heel vette prijs winnen!

Update - Nieuwe datum voor de livestream

We hebben een nieuwe datum geprikt voor de livestream van Saints Row. Donderdag 1 september kan je genieten van alle chaos in Santo Ileso!

Oorspronkelijk bericht

Deze donderdag zijn we weer live op ons Twitch-kanaal om 18:00 Nederlandse tijd. Tijdens de stream gaan we aan de slag met de gloednieuwe game Saints Row. Natuurlijk is het een stuk leuker om de game in co-op te spelen en dus gaan we Santo Ileso samen onveilig maken met niemand minder dan PeperTV!
De stream wordt mede mogelijk gemaakt door MSI, die je al jaren de mogelijkheid geeft om je games onderweg te spelen, zoals Saints Row. MSI is momenteel bovendien bezig met een Back 2 School-actie, waardoor je een krachtige laptop met veel korting kan scoren. Dus of je nu een laptop nodig hebt voor school of simpelweg wil profiteren van de sale, check snel alle aanbiedingen!
msi lootboxf1658326010

Win enorme prijs tijdens de XGN livestream

Schakel je donderdag in tijdens de Saints Row livestream, dan maak je ook nog eens kans op een heel erg dikke prijs. Zoals aangekondigd tijdens de vorige livestream, geven wij namelijk een pakket weg aan een gelukkige winnaar, die een screenshot maakt van drie specifieke streams die we organiseren. De derde en laatste stream volgt ergens in september, de datum en tijd zal later bekend worden gemaakt.
Maar wat kan je precies winnen? Nou, een flink pakket! Wij geven namelijk in samenwerking met MSI een MSI Lootbox weg en een Steam cadeaukaart van 100 euro. Wat er precies in de lootbox zit houden we nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat er een gaming headset in zit!
Om alles nog even op een rijtje te zetten, maak een screenshot van de volgende livestreams op het Twitch-kanaal van XGN en mail het resultaat naar [email protected]:
  • Stream 1: Call of Duty Warzone, donderdag 21 juli om 14:00
  • Stream 2: Saints Row, donderdag 1 september om 18:00
  • Stream 3: September (tijd, dag en game volgen later)
Dit artikel is in samenwerking met MSI.