Call of Duty Modern Warfare 2 spelers hebben een raid probleem

News
donderdag, 15 december 2022 om 16:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 heeft een nieuwe update gekregen. Deze introduceert een nieuwe spelmodus. Spelers kunnen nu een raid doen, maar veel spelers gaat dat niet lukken, zo blijkt uit reacties online.
De nieuwe update voor Call of Duty Modern Warfare 2 komt met de eerste raid van de game. Spelers moeten daarin goed kunnen samenwerken en communiceren om bijvoorbeeld puzzels op te lossen. Waarschijnlijk daarom stelt de game de eis dat je vooraf al een team van drie personen hebt samengesteld.
Er is alleen een probleempje: Call of Duty spelers hebben geen vrienden, zo geven ze zelf toe. Ook zijn er mensen die normaal gesprokenn wel Call of Duty-spelende vrienden hebben, maar die niet geïnteresseerd kunnen krijgen in de raid. Aangezien er geen optie is om met vreemden samen te spelen kunnen veel mensen nu de raid helemaal niet spelen.
In dit internet tijdperk is er natuurlijk altijd de optie om online te zoeken naar vreemden om dan maar raid-maatjes mee te worden. Maar is natuurlijk ook makkelijker gezegd dan gedaan. Voor veel spelers is het dus een echt probleem.

Modern Warfare 2 dit weekend gratis

Mocht jij ook nog mensen zoeken om een raid mee te spelen, dan heb je dit weekend mogelijk een mooi buitenkansje. De game is namelijk tot en met 19 december gratis te spelen. Wellicht kun je zo nog wat mensen overhalen om de game uiteindelijk te kopen en samen met jou te spelen.

Populair Nieuws