‘Call of Duty Modern Warfare 2 spelen kan eerder dan verwacht’

News
donderdag, 16 juni 2022 om 15:30
call of duty modern warfare 2 posterf1666878320
Call of Duty Modern Warfare 2 staat gepland voor een release in oktober. Maar je kunt de game eerder spelen via de open bèta. Daar is nog geen datum voor bekend, maar die lijkt nu mogelijk gelekt.
Als je Call of Duty Modern Warfare 2 pre-ordert kun je de game eerder spelen. Je krijgt dan namelijk toegang tot een open bèta die een stuk eerder uitkomt dan de volledige game. Het is alleen nog niet bekend wanneer je met deze bèta aan de slag kunt.
Maar via Amazon lijkt er wat duidelijkheid te zijn gekomen. Op de Amerikaanse versie van de webwinkel stond namelijk te lezen dat bèta-codes bij pre-orders van de PS4 en PS5-versies op 15 augustus verstuurd worden, zo meldt VGC. Deze datum is nog niet bevestigd vanuit Activision Blizzard.
Inmiddels is de datum weer van Amazon verdwenen, maar het is onbekend of dat is omdat de echte datum is gelekt. Het kan namelijk ook gewoon een vergissing geweest zijn. Een korrel zout is op zijn plaats, maar het is opvallend te noemen dat er een specifieke datum vermeld stond.

Wanneer verschijnt Modern Warfare 2?

Als je geen zin hebt om te pre-orderen kun je de niewe Call of Duty spelen vanaf 28 oktober. Als je wel wil pre-orderen heeft het zin om goed naar de prijzen te kijken, want die vallen op sommige plaatsen nogal hoog uit. Waar je de game het goedkoopst kun scoren hebben we hier voor je op een rijtje gezet.