Call of Duty Modern Warfare 2 nu te scoren met hoge korting!

News
donderdag, 22 juni 2023 om 12:00
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Ben je op zoek naar een nieuwe shooter om te spelen in de zomer? Dan kan je nu profiteren van hoge korting op Call of Duty Modern Warfare 2!
Gamen is altijd al een vrij dure hobby geweest, maar het wordt nu steeds duurder door de stijgende prijzen van games. Zo moet je voor first party games in de digitale winkels van Xbox en PlayStation nu al 80 euro betalen en ook veel uitgevers verhogen de prijs van hun fysieke games.
Dat laatste geldt ook voor de Call of Duty games. Activision Blizzard heeft namelijk besloten om de prijs van de shooters te verhogen naar 70 euro voor de fysieke versie, zelfs voor de last-gen versies. Gelukkig kan je de meest recente titel in de reeks, Call of Duty Modern Warfare 2, nu met veel korting scoren bij bol.com!

Nieuwe Call of Duty een achtbaanrit van jewelste

Met Call of Duty Modern Warfare 2 kan je weer aan de slag met verschillende modi. Zo kent de game een explosieve singleplayer campagne, co-op missies in Spec Ops en natuurlijk de altijd populaire multiplayer. In onze review hebben wij Call of Duty Modern Warfare 2 een 8,5 gegeven en dit hadden we te zeggen over de game:

“Onderaan de streep weet Infinity Ward met Call of Duty Modern Warfare 2 een weinig innoverend, maar wel verrassend frisse en vermakelijke shooter af te leveren. De singleplayer is wederom een achtbaanrit van jewelste, met spanning, drama en natuurlijk bulten lood om af te schieten. De Spec-Ops is een leuke extra, maar weet verder geen hele imponerende indruk achter te laten. Nee, het echte werk is terug te vinden in de multiplayer van Modern Warfare 2. Met retestrakke gameplay, een prettige time-to-kill, maps die beter aansluiten op de ervaring en genoeg leuke modi om uit te kiezen.”

Populair Nieuws