Black Ops Cold War season 1 maps gelekt

News
donderdag, 03 december 2020 om 11:15
black ops cold war leaksf1602423433
Op Twitter zijn er verschillende berichten gedeeld, waar nieuwe Black Ops Cold War maps te zien zijn. Deze content is niet bevestigd, maar het ziet er in ieder geval uit om van te dromen. Zo zien we een oude bekende uit Black Ops 2 wederkeren.

Black Ops Cold War season 1 maps zijn oude bekende

In de Twitter-berichten worden er een aantal maps uitgelicht. Zo zien we een oude bekende, maar ook favoriete map vanuit Black Ops 2 terugkeren. We hebben het hier over Raid. Als je het niet meer weet, Raid speelt zich af in een super de luxe villa met drie paden die je kunt nemen. Het linker pad brengt je langs een open vlakte, waar je uit moet kijken voor snipers en de middenbaan is een valhalla voor de run & gunners onder ons, aangezien je kunt schuilen achter een groot aantal pilaren en obstakels. De rechterbaan werkt voor iedere speelstijl, aangezien je vanaf lange afstanden kunt kijken, maar ook genoeg obstakels kunt vinden om achter te schuilen.
De tweede map die gelekt is is een besneeuwde map die zich afspeelt in een winkelcentrum. Het heeft er waarschijnlijk niets mee te maken, maar we krijgen Stranger Things vibes als we de afbeelding zien van de Black Ops Cold War map. Activision en Treyarch hadden ook eerder al aangekondigd dat er veranderingen in Warzone zouden komen. Dit in de vorm van Rebirth Island, een compleet nieuwe omgeving. Hoe dit eruit gaat zien is nog niet duidelijk.
eombquyvqaan1itf1606986596
eomtz8dvcae naf1606986618

Black Ops Cold War season 1 krijgt ook nieuwe skins

Naast de gelekte maps zou er ook een Starter Pack worden toegevoegd met diverse items. Zo kun je toegang krijgen tot een Adler-skin, een nieuwe calling card en emblemen. Voor diegene die de Black Ops Cold War Campaign niet hebben gespeeld, Adler is één van de hoofdpersonages die jou vergezeld door het verhaal heen.
Kijken jullie uit naar de toekomst van Black Ops Col War? Zo ja? Waar kijken jullie het meeste naar uit. Laat het ons weten in de comments.