Alles wat je over LEGO Star Wars wil weten staat in dit boek

News
maandag, 15 april 2024 om 16:30
lego star wars the skywalker saga release date 2022f1648999285
Al zo’n 25 jaar kun je LEGO-versies van al je favoriete Star Wars-schepen en -locaties bouwen. Het is intussen dan ook best onwaarschijnlijk dat je alle sets ooit gemaakt in huis hebt. Wie meer wil weten over de geschiedenis van LEGO Star Wars, kan beginnen bij een nieuw boek.
Het Star Wars-universum breidt zich steeds uit met meer verhalen en dus zijn er ook steeds meer LEGO Star Wars sets. De sets die je zelf hebt kun je natuurlijk uitgebreid bestuderen, maar dat wil nog niet zeggen dat je alle geheimen van een bouwwerk kent. Bovendien hebben veel sets ook details die je niet meteen herkent.
Maar niet getreurd, je kunt uitgebreid over nieuwe en oude sets lezen in het LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition. Het boek beslaat de geschiedenis van een kwart eeuw LEGO Star Wars met foto’s van sets en figuurtjes. Overal zijn interessante details uitgelicht, bijvoorbeeld over wat bepaalde stukjes van een set eigenlijk voor moeten stellen.
LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition Image
LEGO Star Wars Visual Dictionary Updated Edition
EUR22.99
Op voorraad
Koop op bol.
Ook over de wereld van Star Wars is veel te ontdekken. Uit een LEGO-set is meestal niet op te maken wat de fictieve technische specificaties van een ruimteschip zijn, maar in de Visual Dictionary zijn dat soort details toch vaak opgenomen. Daar komt bij dat je ook achter de schermen van LEGO Star Wars kunt duiken met verhalen van de ontwerpers.

Een LEGO Star Wars-trilogie?

Star Wars-films zijn natuurlijk vaak onderdeel van een trilogie. Met de Updated Edition van het LEGO Star Wars Visual Dictionary is er nu ook een soort trilogie van dit naslagwerk. De eerste versie verscheen namelijk al in 2009 om 10 jaar LEGO Star Wars te vieren. Bij 20 jaar LEGO Star Wars in 2019 verscheen de New Edition.
Het gat is wat kleiner met de Updated Edition, maar Star Wars is als franchise dan ook een stuk actiever dan hij eerder was. Met alle Disney+-series zijn er heel veel personages en schepen bijgekomen, dus er is in de nieuwe versie ongetwijfeld weer veel bij gekomen. Je krijgt bij het boek trouwens ook een exclusief minifiguurtje, mocht je die verzamelen.

Populair Nieuws