Agent 47 krijgt een bos haar in de Hitman serie

News
dinsdag, 23 maart 2021 om 12:30
hitman3 preview imagef1616493190
Fox 21 en Hulu hebben een aantal jaar geleden al aangekondigd dat ze John Wick-bedenker Derek Kolstad hadden ingehuurd om de eerste aflevering van de Hitman serie te schrijven. Nu lijkt onze favoriete Hitman alleen een heel andere look te gaan krijgen, in de serie krijgt hij namelijk niet het iconisch glanzende koppie, maar een flinke bos haar!
In de tijd erna hebben we erg weinig vernomen van het project, maar het lijkt erop dat de serie nog niet geannuleerd is. Kolstad heeft in een persronde voor The Falcond and the Winter Soldier, het een en ander laten weten over Agent 47. Hoewel het juist over de gameverfilming gaat, heeft Kolstad ervoor gekozen om de boeken meer aan te houden. Agent 47 gaat in de serie namelijk een hoofd vol met haar krijgen en werkt hij voor zichzelf. In de boeken wordt Agent 47 vaak beschreven als jaren ’70 of ’80 huurmoordenaar en daar gaat Kolstad ook voor.

Inspiratie van Jason Bourne

Kolstad laat verder weten dat de serie een flinke wending gaat maken. Agent 47 komt er in de serie namelijk achter dat hij nooit in controle is geweest van zijn acties en keuzes heeft gemaakt dat niet zijn eigen waren. Het einde van de serie zou over de streepjescode in de huurmoordenaar zijn nek en dat hij deze voor het eerst ontdekt om vervolgens net als Jason Bourne te gaan ontdekken wie hij eigenlijk echt is en wordt.
Wanneer we de serie te zien gaan krijgen is nog totaal niet duidelijk, er wordt nog gezocht naar een showrunner. Laten we hopen dat de serie over onze favoriete Hitman beter wordt dan de films, die waren niet een enorm succes.

Populair Nieuws