12 Days of Christmas dag 5: WIN een Razer pakket t.w.v. 279,99!

News
donderdag, 09 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
CHECK! Het is tijd voor de vijfde dag van de 12 Days of Christmas! XGN viert deze maand feest en willen jullie, de community, daarom om de dag belonen in aanloop naar kerst. Vandaag is de prijs ideaal voor de PC gamers onder ons, namelijk een dik pakket van Razer!
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken.

12 days of Christmas Dag 5 - Een Razer pakket t.w.v. 279,99 euro

Vandaag komen de PC gamers flink aan hun trekken. Wij mogen namelijk een puik pakket weggeven van Razer apparaten voor de PC. De echte gamer heeft natuurlijk een super-muis en toetsenbord combinatie nodig en die accessoires kan je daarnaast ook mooi gebruiken voor kantoorwerk.
Wat dacht je van de futuristisch ogende Razer Pro Type, een draadloos mechanisch keyboard waarbij de toetsen lijken te zweven en die prachtig verlicht zijn boven een witte achtergrond. Dit toetsenbord heeft toetsen met speciale soft-touch coating met zachte, stille toetsaanslagen waardoor typen een hele nieuwe belevenis wordt. Dit toetsenbord kan zowel via Bluetooth als draadloos aan vier toestellen gekoppeld worden, waarna je letterlijk met een druk op de knop van device kan wisselen. Gemak dient de mens tenslotte!
Maar met alleen een toetsenbord ben je er natuurlijk niet, daarom doen we er ook een muis bij. Dat is niet zomaar een muis, maar de Razer Pro Click, een ergonomisch vormgegeven muis met maar liefst 8 knoppen en een extreem nauwkeurige 16,000 DPI sensor waarmee elke beweging raak is. De Pro Click gaat maar liefst 400 uur mee als je hem via bluetooth aansluit (200 uur bij een wireless aansluiting), dus deze muis is niet snel moe!
Om het helemaal af te maken doen we er ook nog een bijpassende muismat van Razer, de Pro Glide bij. Deze muismat heeft een dikke laag, afgewerkt met een ruwe toplaag en een anti-slip onderkant.
Met dit pakket van Razer ben je helemaal de baas en kan je je helemaal uitleven achter je game- en/of werk-PC. Eén nadeel: je hebt een excuus minder als je die frag niet maakt, want aan je apparatuur zal het niet meer liggen!
Om het allemaal nog even op een rij te zetten, dit is wat je allemaal kan winnen met het toffe pakket van Razer:
  • Razer Pro Type wireless keyboard
  • Razer Pro Click wireless muis
  • Razer Pro Glide muismat
razer pro click pro typef1639042318

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend.