Yoshi's Woolly World co-op details - Alle mogelijkheden

Article
woensdag, 24 juni 2015 om 15:23
xgn google image
Nintendo heeft weer een vrolijke nieuwe game uitgebracht, deze keer in een wollige variant. In Yoshi’s Woolly World zijn alle Yoshi’s gekidnapt en heb jij als taak om ze terug te brengen. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want jouw vriend kan jou hierbij helpen. Hoe dit werkt lees je in de Yoshi’s Woolly World co-op details special.
In deze Yoshi’s Woolly World co-op details special zul je in één oogopslag zien wat de game te bieden heeft op het gebied van co-op en multiplayer. Hieronder vind je de essentiele informatie, zoals de ondersteuning in online of offline modus. Op de volgende pagina’s kun je de plus- en minpunten van de Yoshi's Woolly World co-op details lezen.
Yoshi’s Woolly World komt op 26 juni uit voor de Wii U. Yoshi is terug en gooit met bolletjes wol, verzamelt bloemen en doorloopt de meest uiteenlopende levels. En dit avontuur hoef je niet alleen te spelen, het heeft namelijk ook een co-op. Check de Yoshi’s Woolly World review voor meer over deze wollige game.

Yoshi’s Woolly World co-op details:

Offline: Ja
Online: Nee
Coöperatieve campaign: Ja (2 spelers)
Competitieve multiplayer: Nee
Player versus Player: Nee
Drop-in Drop-out: Nee
Lobby: Nee

Doet ons denken aan:

74283

Yoshi’s Woolly World co-op details - Pluspunten

Zoals we inmiddels gewend zijn van de meeste Nintendo games heeft ook Yoshi’s Woolly World een co-op. Deze is te spelen met maximaal twee personen en hierbij speel je beide als Yoshi en heb je dezelfde vaardigheden.
Bij de co-op doorloop je dezelfde levels als je alleen bent. Voordat je deze levels begint kun je ervoor kiezen of je het spel alleen speelt of met twee personen. Toch betekent dit niet dat het invloed heeft op de singleplayer, je kunt nog steeds alle locaties bereiken als je alleen speelt, wat bijvoorbeeld niet zo is bij LittleBigPlanet waar je echt puzzels soms met meerdere mensen moet oplossen. Dat je met z'n tweeën bent maakt het over het algemeen wel gemakkelijker om de levels te voltooien en geheime doorgangen te ontdekken.
In de game kun je elkaar gemakkelijk gebruiken als je bijvoorbeeld geen bolletjes wol meer hebt. Je kunt elkaar inslikken en gebruiken als bolletje, hiermee loop je dan ook geen schade op als je vijanden raakt. Ook kun je elkaar gebruiken om op het hoofd van de ander te springen en zo kun je tot hogere locaties komen, waar je anders niet zou komen.
De co-op zorgt er bovendien voor dat je niet telkens terug moet naar een checkpoint, wanneer je doodgaat. Het duurt een tijdje maar je komt weer terug als vliegend ei en als de ander er tegenaan springt, kun je weer verder met de game.
In de co-op kun je op je eigen niveau spelen, je hebt namelijk normaal en gemakkelijk. Bij gemakkelijk krijgt jouw Yoshi vleugels en kun je kleine afstanden vliegen. In de co-op kun je er dus voor kiezen om het normaal te spelen, terwijl je vriend op gemakkelijk speelt. Zo heeft ieder wat hij of zij nodig heeft om de game te voltooien.
74284

Yoshi’s Woolly World co-op details - Minpunten

Maar bij de Yoshi's Woolly World co-op details horen naast pluspunten natuurlijk ook minpunten. De co-op in dezelfde levels als de singleplayer en de pluspunten heb je al kunnen lezen. Het minpunt hiervan is dat er dus niets nieuws wordt toegevoegd, niet qua modus, extra levels of karakters. Dat is erg jammer want we zagen dat wel in andere Nintendo games terugkomen.
Het samen doorlopen van de levels, is niet altijd even handig ingesteld aangezien het beeld telkens maar met één van de spelers meegaat. Welke speler dit is, verandert constant en je moet maar gokken welk scherm er nu weer gebruikt wordt. Dit zorgt er dus wel eens voor dat je uit beeld springt of valt, wanneer je opzij loopt, loop je namelijk tegen de rand van het scherm.
Ook kun je niet tegen elkaar spelen, dit zal ook wel een beetje tegen de schattige aard van Yoshi’s Woolly World ingaan. Maar tijdens het spelen van de coöperatieve campaign merk je dat je al snel dat je tegen elkaar keert. Want met elkaar spelen is leuk, maar tegen elkaar is nog veel leuker.