XGN Let's Play: Desperados 3

Article
vrijdag, 19 juni 2020 om 18:00
desperados 3 streetf1592234809
Afgelopen week verscheen Desperados 3. Fans hebben lang moeten wachten op een sequel, maar het is eindelijk zover. Om lekker in de stemming te komen hebben wij de introductie van de game gespeeld en werpen we een korte blik op de verschillende karakters en features van de tactische western.
Ondanks dat Desperados 3 niet de eerste titel in de franchise is, hoef je je geen zorgen te maken dat je niks van het verhaal snapt als nieuwkomer. De strategische game is namelijk een prequel op Desperados: Wanted Dead or Alive. De perfecte titel dus om deze uitdagende serie voor het eerste te ontdekken.
Desperados 3 is een tactische stealth game, waarbij de speler één of meerdere karakters tot zijn beschikking krijgt in een isometrisch perspectief. Vervolgens moet er een missie succesvol worden voltooid in grote levels met talloze vijanden. En denk maar niet dat je erop los kan schieten omdat het een western game is: tactiek, geduld en stilletjes te werk gaan zijn de pilaren waarop de Desperados franchise is gebouwd. Uiteraard heb je wel revolvers tot je beschikking, maar gebruik ze met mate.

Een voorproefje van Desperados 3

Om nieuwe en oude spelers een voorproefje te geven van Desperados 3 zijn wij zelf aan de slag gegaan. Check in deze XGN Let’s Play de introductiemissie, waarbij we een jonge John Cooper onder knoppen krijgen. Hij mag dan nog geen ijskoude killer zijn, een glimmend muntje is soms een krachtiger wapen dan een mes. Daarnaast werpen we een korte blik op de andere karakters die je zal ontmoeten in deze strategische western.