XGN Game Awards 2014 - Stem op de wildcard!

Article
vrijdag, 28 november 2014 om 18:00
xgn google image
Maandag gaan de XGN Game Awards 2014 van start. De beste games van het afgelopen jaar maken kans om de felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen. En jij bepaalt wie er meedoen want we hebben nog een wildcard om weg te geven!
Voor de XGN Game Awards 2014 hebben we 8 categorieën opgesteld om op te stemmen. Alles over deze stemming kun je vinden in ons Game Awards artikel.
In elke categorie doen vijf games mee, voor een totaal van 40 titels. Maar natuurlijk zijn er afgelopen jaar veel meer games uitgekomen!

Jouw favoriete game in de XGN Game Awards - Wildcard!

Daarom introduceren we dit jaar de wildcard: een game die jullie hier selecteren voor deelname. Staat jouw favoriete game er niet tussen, laat het dan achter in de comments onder dit artikel. De game die het meest genoemd wordt voegen we toe!
Ben jij dus een fan van bijvoorbeeld Halo: The Master Chief Collection, Bayonetta 2 of Goat Simulator? Laat het weten in de comments en wie weet staat de game er maandag gewoon bij!

Stem vanaf maandag

Vanaf maandag 1 december gaan de stembussen open voor de eerste ronde. Na de tweede ronde, die op 5 december begint, gaan de 8 winnaars door om Game van het Jaar te worden. Ook dan kunnen jullie weer een wildcard kiezen om een extra game toch nog een kans te geven.
Laat dus in de comments of via een mailtje op [email protected] achter welke game er volgens jou ontbreekt op onze XGN Game Awards pagina en met genoeg steun staat hij er maandag bij!

Populair Nieuws