Xbox games bij Microsoft E3 persconferentie - Waar kijk jij naar uit?

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 15:07
xgn google image
De tweede dag van de E3 2016 werd afgetrapt met de persconferentie van Microsoft. Hierin werden een aantal nieuwe Xbox games getoond, exclusives, maar ook nieuwe hardware zoals de Scorpio. Er werd zoveel getoond in sneltreinvaart dat het lastig is om een keuze te maken, maar we doen het toch. Naar deze Xbox games kijken wij het meest uit!

Tony

Ik ben niet zozeer een Microsoft man, maar ik vind Scalebound er toch wel erg strak uitzien. Het lijkt een soort crossover tussen de actie uit Devil May Cry en de grootse monsters uit Monster Hunter. Beide games zijn titels waar ik mij behoorlijk mee kan vermaken dus een combinatie tussen die twee lijkt mij toch wel heel erg tof.

Matthijs

Final Fantasy XV! Ik was al hyped bij het FFXV Uncovered event afgelopen maart, maar nu ook nog wat meer toelichting te hebben gekregen, kan deze game echt niet meer stuk. Het wordt helaas wel snel doorspelen met deze game, want zo'n twee weken na de release op 30 september komt Battlefield 1 en vlak daarna Titanfall 2 dus tijd is schaars!
93053

Jimmy

Microsoft kwam langs met een enorm dikke line-up, maar de game waar ik het meeste naar uitkijk, heeft natuurlijk met een intergalactische strijd te maken. De Halo fan in mij schreeuwt al jaren om een nieuwe Halo Wars en de overweging om een Xbox One aan te schaffen, alleen voor deze game, was dan ook een feit. Gelukkig is Halo Wars 2 ook op de PC te spelen, met een partijtje overuren die er gedraaid gaan worden vanaf de release! Ik ben benieuwd naar wat de nieuwe factie te bieden heeft, en of het nog steeds zo lekker weg speelt als het eerste deel.

Rox

Gwent, natuurlijk! Ik ben een groot fan van The Witcher en de vraag was al een tijdje: komt er een kaartspel van enkel Gwent? Ja dus! Ik zeg mijn baan op bij XGN en ga eSporter worden. Even serieus: zou er geld in te verdienen zijn? Ik zou het doen! Man, ik weet nu al dat ik verslaafd ga worden hieraan en dan kan ik het meteen maar beter goed doen, nietwaar?
93054

Koen

Forza Horizon 3. Forza Horizon 3 bracht tijdens de presentatie van Microsoft behoorlijk wat spektakel op het scherm. De verschillende gebieden, voertuigen en co-op zagen er fantastisch uit. Vooral het beboste gebied waar doorheen gereden werd, zag er erg goed uit. Ik heb de Forza franchise al een tijdje links laten liggen en ben de laatste tijd meer gaan racen op de PlayStation met Gran Turismo, maar misschien dat Forza Horizon 3 mij toch weer terug kan lokken naar mijn PC.

Theo

Dat is heel simpel. Geen. Al ziet Gears of War 4 er wel heel tof uit, dus misschien ga ik die wel op Windows aanschaffen. Want ja, Xbox One heeft geen exclusives meer na vandaag haha. Gears of War 4 lijkt me dan ook echt tof om een keer lekker door te spelen.
93056

Rob

Sea of Thieves! De vrolijke nieuwe game van Rare lijkt een meesterwerkje te worden. Ga de zeeën op en verken de eilanden als piraat met je vrienden. En dat alles in een heel leuk sfeertje. Dit lijkt een titel te worden die je meteen laat lachen als je hem opstart. Ik hoop echter dat er ook een leuke singleplayer in zit, want enkel co-op zou net iets te weinig zijn om hem op mijn verlanglijstje te zetten.
Zoals je kunt zien, zijn de meningen volledig verdeeld. Laat ons ook weten in onderstaande poll naar welke Xbox game, die tijdens de Microsoft E3 persconferentie werd getoond, jouw voorkeur gaat!
En bekijk ook eens ons E3 2016 overzicht met alle informatie omtrent het jaarlijkse evenement.

Populair Nieuws