WIN - The Night Before tickets prijsvraag

Article
woensdag, 02 december 2015 om 16:50
xgn google image
The Night Before draait vanaf 3 december in de Nederlandse bioscopen. Wil jij deze hilarische film in de bioscoop zien? Lees dan snel hoe je mee kan doen aan deze The Night Before tickets prijsvraag!
The Night Before is een komediefilm over drie jeugdvrienden, die ieder jaar samen feesten op kerstavond. Deze traditie komt echter ten einde nu ze allemaal volwassen zijn, maar ze willen er nog één keer een onvergetelijke avond van maken. De drie vrienden zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball, het meest legendarische kerstfeest in New York te gaan.
De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen en Athony Mackie. De film is geregisseerd door Jonathan Levine, onder andere bekend van de films 50/50 en Warm Bodies.
the night before tickets prijsvraag

The Night Before tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 4x2 tickets weggeven voor The Night Before! Lijkt het jou tof om een avondje te lachen in de bioscoop? Doe dan mee aan deze The Night Before tickets prijsvraag, door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Hoe ga jij kerstavond doorbrengen?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.