WIN - The ABC Murders prijsvraag

Article
maandag, 08 februari 2016 om 17:00
xgn google image
De misdaadgame The ABC Murders is sinds kort verkrijgbaar. Daarom geven wij een aantal exemplaren weg voor op de PS4! Hou jij wel van mysterie en lijkt het jou wel tof om in deze game als detective aan de slag te gaan? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen aan onze The ABC Murders prijsvraag.
Deze game, waarvan de titel voluit luidt Agatha Christie: The ABC Murders, is gebaseerd op het boek The ABC Murders van de Britse schrijfster Agatha Christie. Het boek staat in Nederland bekend onder de titel 'Het ABC-mysterie'. Dit detective- en misdaadverhaal verscheen al in 1936.
Agatha Christie: The ABC Murders is een point-and-click avonturengame die draait rond Hercule Poirot, de beroemde fictionele Belgische detective uit het oorspronkelijke verhaal. Poirot ontvangt een mysterieuze brief van iemand die zichzelf 'ABC' noemt, waarin een moord wordt aangekondigd. Het blijkt om een seriemoordenaar te gaan, en aan jou de taak deze te ontmaskeren!
Op zoek gaan naar deze moordenaar doe je op verschillende manieren, waarbij je voornamelijk goed moet opletten zodat je aanwijzingen kan vinden. Zo vinden er bijvoorbeeld subjectieve kijkmomenten plaats waarin de speler belangrijke details op het plaats delict moet bekijken, of kan je aan meer informatie komen door personen te interviewen. Op deze manier ga je dus als een detective aan de slag om het mysterie van de moorden op te lossen.

The ABC Murders prijsvraag

Wij mogen deze game 2x weggeven voor de PS4! Zie jij het wel zitten om aan te slag te gaan met dit mysterie? Doe dan mee aan onze The ABC Murders prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete (fictionele of echte) detective en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws