WIN - Steve Jobs tickets prijsvraag

Article
woensdag, 02 december 2015 om 10:14
xgn google image
Steve Jobs is vanaf donderdag 3 december in de Nederlandse bioscopen te zien. XGN geeft tickets weg voor deze film! Lees snel verder hoe je mee kan doen aan deze Steve Jobs tickets prijsvraag.
Steve Jobs laat kijkers kennismaken met een intiem portret van Steve Jobs, CEO en oprichter van Apple. Deze film werpt een blik achter de schermen tijdens de digitale revolutie met de lancering van drie iconische producten, eindigend met de eerste iMac in 1998. Wij hebben de film al bekeken en beoordeelden hem met een dikke 9.0 in de review.
De rol van Steve Jobs wordt gespeeld door Michael Fassbender. Andere rollen worden gespeeld door onder andere Kate Winslet, Seth Rogen en Jeff Daniels. De film is geregisseerd door Danny Boyle en geschreven door Aaron Sorkin.
steve jobs tickets prijsvraag

Steve Jobs tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 4x2 tickets voor Steve Jobs weggeven! Lijkt het jou leuk om deze film in de bioscoop te bekijken? Doe dan mee aan deze Steve Jobs tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Zal Fassbender de rol van Jobs wel of niet overtuigender neerzetten dan Ashton Kutcher eerder deed en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.