Win nu een Flashback 2 Collector's Edition voor de PS5!

Article
maandag, 20 november 2023 om 13:30
flashback2f1700234775
Met zoveel regen in Nederland momenteel kan je bijna niets anders doen dan warm binnen blijven zitten. Dat komt goed uit, want dan heb je genoeg tijd om Flashback 2 te spelen, waarvan we deze week de Collector's Edition voor de PS5 mogen weggeven in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes zijn geworden... Filmgeek en Tringelynn!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Flashback 2 Collector's Edition

The Hunger Games is niet de enige franchise die jaren later ineens een nieuw deel krijgt. De legendarische klassieker Flashback heeft namelijk na 31 jaar eindelijk een vervolg gekregen. Eerder deze week is namelijk Flashback 2 gelanceerd door Microids.
Voor het vervolg heeft de uitgever de hulp ingeroepen van niemand minder dan Paul Cuisset, de bedenker en maker van de originele Flashback. De sequel houdt dan ook vast aan de sterke punten van het eerste deel, dat door de jaren heen een legendarische status heeft verworven. In Flashback 2 mogen spelers weer aan de slag met Conrad B. Hart, een agent de GBI (Galactic Bureau of Investigation), die een invasie van aliens genaamd Morphs moet zien te stoppen.
Daarvoor worden spelers op avontuur gestuurd op meerdere exotische locaties, van buitenaardse jungles tot aan cyberpunk-steden als New Tokyo en New Washington. In de actievolle platformer krijgen spelers ook hulp van A.I.S.H.A, een door AI-aangestuurd wapen.
Wil je zelf met Flashback 2 aan de slag? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een Collector's Edition van Flashback 2 weg voor de PlayStation 5! In het pakket tref je niet alleen de game zelf aan, maar ook een Steelbook, de soundtrack, stickers, drie Lithographs, de originele Flashback én een 18 inch grote statue van protagonist Conrad
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).