Wat vind jij van Game of Thrones season 7 episode 1? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 juli 2017 om 12:14
xgn google image
De XGN Doe Mee gaat deze week terug naar Westeros. Daar staat de boel namelijk op knappen sinds deze week in de Game of Thrones season 7 episode 1. Verder hebben we het natuurlijk over jullie mening over ons politieke onderwerp van vorige week.
Afgelopen week legden we jullie een vraag over de 'Aftapwet' voor. Die wet is namelijk onlangs goedgekeurd door de Eerste Kamer en gaat per 1 januari 2018 in. Door deze wet kunnen de AIVD en MVID straks grote hoeveelheden data aftappen.
Op die manier zullen dan gegevens verzameld worden over wie met wie communiceert, welke website mensen bezoeken en kunnen anonieme bronnen achterhaald worden. Een omstreden wet, waar darroox zijn mening wel over klaar heeft staan:
Felle kritiek vanuit darroox dus. Alleen de oplossing van darroox zal waarschijnlijk niet een hele effectieve zijn op het gebied van privacy. Op het darkweb wordt momenteel namelijk ook behoorlijk rondgesnuffeld door overheidsinstanties. Afgelopen week zijn er bijvoorbeeld al diverse illegale marktplaatsen opgerold op het duistere deel van het internet.
Genoeg over politiek en duistere zaakjes. Alhoewel het er bij ons onderwerp van deze week ook behoorlijk politiek en duister aan toe kan gaan. Het zevende seizoen van Game of Thrones is namelijk begonnen. En dat leidde ertoe dat HBO abonnees afgelopen week massaal de streams opentrokken.
Uiteindelijk had HBO hier een behoorlijke uitdaging mee en zijn de servers van het netwerk zelfs gecrashed. Gelukkig is het probleem intussen allang opgelost en hebben de meeste fans de aflevering wel gezien. Online zijn de meningen redelijk verdeeld over deze aflevering, vooral over de cameo van Ed Sheeran. En dat brengt ons bij de vraag van deze week:

Wat vind jij van Game of Thrones season 7 episode 1?

Ondergetekende was wel onder de indruk van Game of Thrones season 7 episode 1. Zeker het begin en het einde van de aflevering lieten een sterke indruk achter. Er staat behoorlijk wat te gebeuren in de komende afleveringen en daarbij zullen naar verwachting weer flink wat koppen rollen. Wij zijn vooral benieuwd wat jullie hierover denken.
Maar we willen ook weten wat jullie van de diverse celebrities vinden die voorbij kwamen. Past dit wel bij Game of Thrones? En waarom wel of niet? Laat je reactie hieronder achter. Goed weekend!!