Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 26 februari 2017 om 10:31
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: For Honor
Dé hakgame van dit moment is natuurlijk For Honor. Een game die je koopt voor de multiplayer, maar er zit een story in en die kun je co-op doen. Als ik iets leuk vind dan is het wel co-op. Dus heb ik samen met collega Stefan de game co-op doorlopen. Best lachen, maar vooral een tutorial voor het echte werk online!
for honor uitgespeeld

Theo

Gekocht: Horizon Zero Dawn
Uitgespeeld: -
Afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe game uit de stal van Guerrilla Games; Horizon Zero Dawn. De game is gemaakt op 4K resolutie en dat kun je zien zeg! Vanaf het eerste moment zat ik met open mond te spelen, zo goed ziet alles eruit.
De wereld in de game is immens en biedt onderdak aan allerlei mechanische vijanden. De een nog indrukwekkender dan de andere! En wat speelt die game lekker weg zeg! Guerilla zet Nederland weer prominent op de kaart met deze game. Wij beoordeelden 'm dan ook met een prachtig cijfer in onze recensie.
horizon zero dawn gekocht

Populair Nieuws