Wat vind je van Call of Duty Infinite Warfare? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 07 mei 2016 om 15:00
xgn google image
Een drukke week in de wereld van games; van Battleborn tot Uncharted 4. Mei belooft ons veel moois te brengen en de rest van het jaar ook! Maar eerst focust de XGN Doe Mee zich op een titel die elk jaar verschijnt: Call of Duty. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer was onze vraagstelling wat jullie nu van het uitstellen van The Legend of Zelda vinden. Nintendo gaat de Zelda met deze werktitel namelijk ook direct uitbrengen op de nieuwste console: de NX. En dat moet dan samen gaan met de release op de Wii U. Wij geven het woord aan RG-force:
Zo kan het ook RG-force: vertrouwen hebben in Nintendo’s kunde en hopen op een mooie afloop, met als eindresultaat een schitterende game. Natuurlijk was het niet alleen lof voor de Big N, aangezien er ook genoeg klaagzang was. “Respectloos” en “naaiend voor Wii U-eigenaren” passeerden namelijk ook de revue. En ook daar valt wel wat voor te zeggen.
Genoeg over Zelda, we focussen op afgelopen week. En wat is er een hoop gebeurd zeg! Battleborn is uitgerold, we maken ons op voor Uncharted 4: A Thief’s End volgende week en we zagen de eerste trailer van Fallout 4 Far Harbor DLC; die er trouwens wel erg tof uitzag. Maar het grootste nieuwsfeit van afgelopen week is toch wel Call of Duty Infinite Warfare. En dan vooral de reacties op de trailer en het feit dat Modern Warfare een remaster krijgt. Onze vraag:

Wat vind je van Call of Duty Infinite Warfare?

Natuurlijk, we hebben alleen nog maar een trailer, maar de reacties zijn al verdeeld. Zo zijn er op YouTube meer dislikes dan likes en kijkt men, naar het zeggen, vooral uit naar Modern Warfare remastered. Maar wat vinden we nu echt van Infinite Warfare? We gaan de ruimte in, maar vinden de XGN’ers dat ook een goed idee? Of haak je nu echt af bij Call of Duty en hoop je gewoon op een terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog?
Wij horen het graag bij de XGN Doe Mee! Vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. En om ons extra te plezieren, mag je zelfs zeggen wat je nu van die Modern Warfare remaster vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws