Wat verwacht jij van Prey? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 februari 2017 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee heeft het nieuws van de afgelopen week wel in de gaten gehouden, maar januari zag ook veel voorbijkomen. Mede daardoor een korte flashback naar januari en naar Prey. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden waren wij benieuwd welke Call of Duty setting jullie willen zien. Dit na aanleiding van het bericht van Sledgehammer Games die aangeven dat zij graag terugkeert naar de roots van de shooterserie. Sommigen van jullie zien een terugkeer naar WOII wel zitten, maar anderen kwamen met ook interessante settingen: de Amerikaanse Revolutie en zelfs de Koude Oorlog. Wij geven het woord aan thetorterra:
De Korea Oorlog kwam vaker voorbij en lijkt voor de XGN Doe Mee ook een interessante setting. Een hoeveelheid aan gebeurtenissen net na de Tweede Wereldoorlog, waarin meerdere kampen een belangrijkere rol hebben gespeeld. Het zou inderdaad een imposante context zijn voor een nieuwe Call of Duty.
Goed, even genoeg over Call of Duty. Het mag sommigen misschien ontgaan zijn, maar een maandje geleden kondigde Bethesda de releasedatum van Prey aan; op Bevrijdingsdag, 5 mei, kun je aan de slag met Prey. De game heeft geen enkele connectie met de eerste Prey, maar zou eerder lijken op een kruising tussen BioShock, Dead Space en enkele elementen van Deus Ex. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Prey?

Naast enkele trailers hebben we nog niet veel gezien van de game. Bethesda kondigde de game aan voor dit jaar, met de maker van Dishonored aan het roer. Maar wat verwachten jullie van Prey? Zal de game een succes worden met zijn formule, of denk je zelf dat Prey niet zo hoog zal aanslaan? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!