Wat verwacht jij van No Man's Sky? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 06 augustus 2016 om 15:00
xgn google image
Augustus mag gerekend worden tot een mager maandje qua gamereleases dit jaar, maar met No Man's Sky verwachten we een nieuwe klassieker. Toch? Of juist niet? Het woord is aan jou in deze nieuwe XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou het beste level in een game vonden. We zagen Donkey Kong Country Tropical Freeze voorbijkomen, evenals Far Cry 3 en Hitman Absolution. Toch wint, wederom, The Witcher 3 aan populariteit en dat valt hieronder ook te lezen:
Misschien komt het door de relatief recente release van The Witcher 3 dat deze game meerdere malen in dit lijstje staat, of CD Projekt Red weet gewoon precies wat het de gamers moet voorschotelen. De XGN Doe Mee zelf zou trouwens voor de Forest Temple uit Ocarina of Time gaan, of misschien toch wel het eerste level uit Halo 2. Zoveel om te kiezen.
Goed, genoeg daarover. We richten ons vizier op No Man’s Sky, de ambitieuze titel van Hello Games, die volgende week uitkomt voor de PlayStation 4 en PC. Een game, die waarschijnlijk voor twee kampen gaat zorgen: de één vind het helemaal niks, het rondhoppen van planeet naar planeet, terwijl de ander het misschien fantastisch vindt. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van No Man’s Sky?

Vind je het niks of denk je dat No Man’s Sky een klassieker in de maak is? Wij zijn benieuwd naar jullie meningen, en natuurlijk ook bijbehorende argumentatie, om zo te zien hoe de XGN’ers tegenover No Man’s Sky staan. Laat dus in de reacties hieronder weten wat je ervan verwacht en vertel er ook even bij WAAROM! Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws