Wat vind jij van een SNES Mini? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 april 2017 om 15:00
xgn google image
Het zijn de Nintendo weken bij de XGN Doe Mee! Het Japanse bedrijf maakt de game-industrie namelijk lekker met nieuwe aankondigingen of abrupt nieuws. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer vroegen wat jullie vonden van het nieuws dat Nintendo stopt met de NES Classic. Het Japanse bedrijf verbaasde veel gamers met het nieuws dat de productie van de gewilde NES Classic wordt stopgezet. De XGN Doe Mee kreeg veel reacties, met uiteenlopende reacties; iets waar de Doe Mee van houdt. Deze week heeft svenysven het woord:
De reactie van svenysven van is bijna tekenend voor de rest van jullie meningen. Veel mensen snappen de keuze van Nintendo niet om te stoppen met een succesvol product, helemaal als de console bijna nergens meer te krijgen is. Nintendo lijkt echter de pijlen te richten op iets anders.
En daar gaat deze XGN Doe Mee dan ook over. Het laatste gerucht is dat Nintendo nu bezig is met een SNES Mini, die aan het einde van dit jaar moet verschijnen. Met titels als Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past en Super Metroid heeft de SNES een plekje in vele gamersharten. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van een SNES Mini?

Wat vinden jullie van het laatste gerucht? Sta je hier om te trappelen of ben je wel een klein beetje moe van al die remakes en remasters. Misschien heb je ook nog wel een echte, authentieke SNES op je zolder liggen die je soms gebruikt. En bovendien: zou Nintendo hebben geleerd van de NES Classic en de console veel verspreiden?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws