Kijk jij uit naar Fallout 76? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 oktober 2018 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee is volledig ondergedompeld in de wereld van Red Dead Redemption 2, maar er komt nog meer moois aan: zoals Fallout 76 en Battlefield 5. Over die eerste draait deze XGN Doe Mee: kijk jij uit naar Fallout 76?
De laatste keer ging onze vraagstelling over jullie bevindingen over Call of Duty Black Ops 4. De nieuwste telg in de shooterreeks kreeg van ons maar liefst een 8.5 en heeft volgens onze Luuc een verslavend effect. Treyarch zal de game natuurlijk in de komende maanden blijven updaten met extra content, zoals de zombiemodus. Het ontbreken van de singleplayer doet nog wel zeer bij sommigen:
Het is iets wat de Doe Mee zelf ervaarde tijdens de E3: qua multiplayercomponent zit Black Ops 4 puik in elkaar, maar voor velen is het verhalende element belangrijk. De keuze van Treyarch om zich volledig te richten op alleen multiplayer is, mede door de immense verkoopcijfers van de titels en hoeveel mensen online spelen, dan wel weer logisch.
Maar voor mensen die het verhalende element dolgraag willen, is er nu een andere titel die daar aan voldoet: Red Dead Redemption 2. Rockstar’s nieuwste gigantentitel die ervoor moet zorgen dat jij pas maandag het daglicht weer ziet. De game is sinds gisteren officieel uit en kreeg van ons al een grootse 9.8 in de review. Toch gaat deze XGN Doe Mee nog niet over die game, maar over een andere grootse game die er nog aankomt:

Kijk jij uit naar Fallout 76?

Bethesda’s nieuwste Fallout-titel komt ook over iets minder dan drie weken uit, maar de aandacht lijkt natuurlijk opgeëist te zijn door Rockstar en Red Dead Redemption 2. Mede daardoor, en het nog te verschijnen Battlefield 5 in november, is onze vraag: kijk jij uit naar Fallout 76? En dan de vervolgvraag: waarom?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij naar de game uitkijkt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn Red Dead Redemption 2 weekend gewenst!

Populair Nieuws