Top 5 beste Xbox One apps - Van console naar entertainmentsysteem

Article
zondag, 17 mei 2015 om 12:00
xgn google image
Je Xbox One is meer dan een gameconsole. Met de Xbox One entertainmentapps kun je nog meer uit je Xbox One halen. Wij hebben de vijf leukste Xbox One apps voor je op een rijtje gezet. Zodat jij jouw Xbox One kunt omtoveren tot een waar entertainmentsysteem.

5. Pathé Thuis

De Pathé Thuis Xbox One app tovert je huiskamer om tot een ware biosscoop. Pak maar alvast een bak popcorn en iets te drinken, want met deze app kun je vanuit thuis het bioscoopgevoel ervaren. Deze app geeft je als eerste toegang tot de beste films uit de bioscoop.
Elke week komen er nieuwe films uit, ook in HD kwaliteit. Zo heb je eindeloos veel keuze en geniet je van films wanneer je wilt. Je kunt films selecteren en zoeken met behulp van Kinect door simpele handbewegingen.
71572

4. Twitch

Echte gamers kunnen met de Twitch Xbox One app eindeloos genieten van hun favoriete games. Op Twitch worden 24/7 livestreams van games uitgezonden. Zo kun je je altijd vermaken met gameplaybeelden van een ander en er inspiratie uit halen om jezelf zo verder te ontwikkelen tot een betere gamer.
Ook kun je er games bekijken die bijvoorbeeld op je verlanglijstje staan om te ervaren hoe het spel eruit ziet in live-videobeelden. Twitch staat daarnaast garant voor een hoop leuke en vermakelijke livestreams.
71573

3. Skype for Xbox One

Met Skype op de je Xbox One kun je chatten met je vrienden op een tv. Skype is speciaal herontworpen voor Xbox One, zodat je gebruik kunt maken de functies van de Xbox One. Je kunt de snapfunctie van Skype gebruiken om te chatten terwijl je tv kijkt. Het is mogelijk om met maximaal drie deelnemers uit de hele wereld Skype-videogesprekken voeren.
71574

2. Netflix

Met de Netflix Xbox One app kun je eindeloos genieten van je favoriete tv-series en films op je Xbox One. Hiermee heb je eenvoudig toegang tot Netflix op je tv-scherm vanaf je Xbox One.
Als je nog geen lid bent van Netflix dan is het mogelijk om de dienst 30 dagen gratis te proberen. Hiervoor hoef je je alleen even te registreren bij Netflix en daarna kun je direct duizenden tv-series, films en documentaires bekijken op je tv.
71575

1. YouTube

Van muziek tot aan handleidingen van een game, je kunt het allemaal vinden met de YouTube Xbox One app. Zodra je bijvoorbeeld vastloopt in een game kun je een walkthrough bekijken die je opweg helpt door een level. Of bekijk een grappig filmpje waarmee je jouw vrienden kunt vermaken. Dit alles maakt de YouTube app de nummer één entertainment app van dit moment voor de Xbox One.

Populair Nieuws