Netflix tips en tricks - Zo haal alles uit je abonnement!
Foto: Netflix

8. Handige zoek-tools voor een groter aanbod

De database van Netflix in Nederland is aardig gevuld, alleen krijgen gebruikers van Netflix vaak maar een klein overzicht van wat Netflix eigenlijk in huis heeft. Het gebeurt eerder dat er naar je kijkgedrag gekeken wordt en je aan de hand daarvan allerlei aanbevelingen krijgt.

Het kan dus gebeuren dat je alles al hebt gezien uit je overzicht en je wel eens wat nieuws wil kijken. Dat kan een heleboel tijd kosten en kijk je met familie dan is de keuze vaak nog kleiner. Gelukkig zijn er een aantal externe partijen die leuke tools aanbieden om het zoeken op Netflix makkelijker te maken.

Op de website Allflicks.nl krijg je namelijk veel duidelijke filters waarmee je heel nauwkeurig kan zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen het zoeken naar films of series, welk jaar iets uitgekomen is of welk genre je wil kijken.

Daarnaast kan je in het overzicht zelf ook nog sorteren op het jaar van de film, de beoordeling, het genre en de datum van beschikbaarheid. Als je de VPN blokkade van Netflix weet te omzeilen, kan je via deze site ook een ander land kiezen en daar het gehele overzicht van zien.

Voor meer Netflix tips en tricks lees je verder op de volgende pagina! Als je antwoord wil op de vraag 'hoe werkt Netflix?', lees dan deze special!