Top 5 Alola Form Pokemon in Pokemon Sun en Moon

Article
vrijdag, 07 oktober 2016 om 15:40
xgn google image
Er is genoeg om naar uit te kijken in de nieuwe Pokémon games. Eén van de tofste nieuwe features in Pokémon Sun/Moon zijn de Alola Form Pokémon. Dit zijn bekende en geliefde Pokémon uit de eerste generatie in een andere uitvoering. Lees snel verder voor de top 5 Alola Form Pokemon!
Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete Pokémon, en voor velen is dat er één van de eerste generatie. Ongetwijfeld speelt nostalgie hier een grote rol in. Pokémon Sun en Pokémon Moon haken hier slim op in, door juist die Pokémon terug te brengen in een andere uitvoering. Naast een nieuw uiterlijk krijgen deze Alola Form Pokémon ook een nieuwe typing.

Top 5 Alola Form Pokémon

Nintendo zal de komende tijd ongetwijfeld nog meer Alola Form Pokémon bekend gaan maken en de geruchtenmolen rondom mogelijk nieuwe Alola Forms draait ook al op volle toeren. Toch houden we het voor deze top 5 even bij de Pokémon die door Nintendo zelf bevestigd en aangekondigd zijn. We hebben niet alleen gekeken naar het nieuwe uiterlijk van de Pokémon, maar hebben ook aandacht besteed aan typing en abilities.
De langgerekte Exeggutor heeft de lijst helaas net niet gehaald, maar verdient wel een vermelding. De onthulling van de palmboom-Pokémon zorgde door zijn lange nek al snel voor een meme, die viraal ging op twitter.
Top 5 Alola Form Pokemon - Exeggutor
98836

5. Raichu

Raichu, de evolutie van de bekendste Pokémon van allemaal: Pikachu, heeft een eigen Alola Form gekregen voor Pokémon Sun en Pokémon Moon. Naast het electrische type, is heeft de Pokémon nu ook een psychisch type.
Alleen al omdat deze typing nooit eerder bestond verdient Alola Raichu een vermelding, maar als klap op de vuurpijl is deze Alola Form Pokémon ook nog eens in staat om te surfen op zijn staart! Dit past erg goed bij het Hawaii-thema van de nieuwe Pokémon games.
Top 5 Alola Form Pokemon - Raichu
98837

4. Meowth

De populaire kat Meowth is voor de Alola regio ook onder handen genomen. In plaats van een normaal type is de Pokémon in de Alola regio van een duister type. Door verwennerijen aan het koninklijk hof van Alola zijn deze Meowth erg trots en zelfzuchtig geworden.
Alola Meowth verdient de vierde plek op deze lijst doordat hij enorm sassy is, en dan hebben we het niet over de nature van de Pokémon. De Pokémon was al geliefd bij veel mensen door zijn verschijning in de Pokémon anime en deze Alola variant maakt de katachtige Pokémon eigenlijk alleen maar leuker.
Top 5 Alola Form Pokemon - Meowth
98838

3. Ninetales

Ninetales was al een enorm toffe Pokémon in zijn normale vuur variant, maar de Alola variant is pas echt gaaf. Door zijn fee/ijs type kun je ook maar beter twee keer nadenken voor je een draak type Pokémon inzet tegen Alola Ninetales. Ook deze Pokémon heeft een typing heeft die eerder nog niet voorkwam.
Mede door zijn type, maar vooral door hoe deze Alola variant eruitziet verdient Alola Ninetales een derde plek op deze lijst.
Top 5 Alola Form Pokemon - Ninetales
98839

2. Sandslash

Weer een ijs type Pokémon, maar dan gecombineerd met het staal type. Samen met Alola Sandshrew is Alola Sandslash de enige Pokémon van het ijs/staal type. Erg handig als je bedenkt dat ijs zwak is tegen staal. Het ijsthema past daarnaast erg goed bij een Pokémon als Sandslash en de stekels op zijn rug zijn nu gevaarlijk uitziende ijspegels. Kijk wel even uit als je een vuur of vecht type pokémon tegenkomt...
Door zijn type en enorm gave uiterlijk verdient Sandslash de tweede plek op deze lijst.
Top 5 Alola Form Pokemon - Sandslash
98843

1. Marowak

De eerste plek gaat naar niemand minder dan Alola Marowak. Deze Pokémon was in de eerste generatie al een van de stoerste Pokémon door de schedel op zijn hoofd en het bot dat hij gebruikt als knuppel. In de Alola regio is Marowak eigenlijk alleen maar een grotere bad ass geworden.
Zijn bot steekt hij in brand door beide uiteinden tegen zijn voorhoofd te wrijven. De Pokémon past perfect bij de regio en de sfeer van Pokémon Sun en Pokémon Moon omdat het net een witch doctor is. Zijn vuu/spook type maakt het hele plaatje compleet. Stel je maar eens voor hoe het is om een stel Alola Marowaks rond een vuur te zien dansen, pratend met de geesten (van hun overleden moeders?).
Top 5 Alola Form Pokemon - Marowak
Wat is jouw favoriete Alola Form Pokémon en welke Pokémon uit de eerste generatie zouden volgens jou een Alola variant moeten krijgen? Laat het ons weten in de comments!