Top 3 Nintendo direct november 2015 onthullingen!

Article
vrijdag, 13 november 2015 om 15:16
xgn google image
De Nintendo direct november 2015 aflevering vond gister plaats. Hier doet het bedrijf allerlei ontwikkelingen, nieuws en aankondigingen uit de doeken. Het is de eerste Nintendo direct aflevering sinds maanden. Dit heeft alles te maken met het overlijden van Nintendo directeur Satoru Itawa.
Omdat de spellenfabrikant een aantal maanden relatief weinig heeft laten weten over nieuwe ontwikkelingen, konden we van deze Nintendo Direct aflevering wel wat verwachten. We hebben gisteren dan ook een hoop toffe aankondigingen voorbij zien komen, waarvan wij de drie besten voor jou hebben geselecteerd! Dit is de top 3 Nintendo direct november 2015 onthullingen!

3. Pokémon Red, Blue en Yellow krijgen een 3DS re-release

Nintendo kondigde tijdens de Nintendo direct november 2015 aflevering aan dat de klassieke Pokémon games Red, Blue en Yellow opnieuw een release zullen krijgen voor de Nintendo 3DS. Voor wie de games vroeger gespeeld heeft, kan zich wel herinneren dat op de oude Gameboy een speciale linkkabel vereist is om Pokémon te ruilen of tegen elkaar te vechten.
Dat is met de 3DS versie verleden tijd! Eén van de hoofdfeatures van deze re-releases is dat het ruilen en vechten gewoon via WiFi kan. De drie games zijn vanaf 27 februari te downloaden in Nintendo’s e-shop: Virtual Console.
De games komen oorspronkelijk uit het jaar 1998 voor de Gameboy. Pokémon Rood, Blauw en Geel waren zeer populair en deze klassiekers zijn dan ook absoluut de moeite waard om nog eens te spelen!
81606

2. Star Fox Zero heeft een releasedatum en trailer

Gisteravond maakte Nintendo een releasedatum bekend voor de nieuwe game Star Fox Zero. In de eerste instantie was het nieuwe avontuur van Fox McCloud gepland voor eind 2015, maar deze datum verschoof Nintendo naar het eerste kwartaal van 2016.
Dit komt omdat de ontwikkelaar de game nog mooier, beter en toffer wilde maken dan hij al was. In ieder geval kunnen liefhebbers van Star Fox in ieder geval 24 april 2016 in hun agenda schrijven als vaste releasedatum.
Ook onthulde het bedrijf tijdens de Nintendo direct november 2015 aflevering een nieuwe Star Fox Zero trailer, waarin Fox, Falco, Peppy en Slippy Toad weer in de meest indrukwekkende voertuigen voorbij schieten. Deze trailer kun je hierboven bekijken.
81607

1. Zelda Twilight Princess HD voor Wii U aangekondigd

Bij de Nintendo direct november 2015 uitzending werd er aangekondigd dat The Legend Of Zelda Twilight Princess een HD remake krijgt. De originele versie van Twilight Princess werd in 2006 uitgebracht voor de Wii en de Gamecube, maar de nu komt er een opgepoetste versie van de game naar de Wii U toe! Om je geheugen even op te frissen kun je onze Twilight Princess review lezen.
Ook is er bekendgemaakt dat de game een eigen Amiibo krijgt, en wel in de vorm van Wolf Link met Midna op zijn rug. Met de Amiibo kun je savedata van Twilight Princess overzetten op de nog te verschijnen Wii U Versie. Nintendo geeft hier op een ander moment meer informatie over.
Het figuurtje zal onder andere verkrijgbaar zijn bij een speciale Wii U bundel met de game. De game zal gereleased worden op 4 maart 2016. Zelda Twilight Princess HD is ook compatible met andere Amiibo, die gerelateerd zijn aan The Legend of Zelda.

Populair Nieuws