Toffe SOEDESCO games voor PS4, PC en PS Vita

Article
vrijdag, 13 februari 2015 om 12:43
xgn google image
Nederlandse trots! SOEDESCO is een in Rotterdam-gebaseerde uitgever die al een aantal vette titels achter de kiezen heeft zitten. Welke precies? Check deze vette SOEDESCO games special!

Teslagrad

In Teslagrad ben jij de laatste van de Teslamencers en maak je gebruik van magische elektromagnetische krachten om zo door de verschillende levels heen te bewegen. De game werd ontwikkeld door de Noorse ontwikkelaar Rain Games, en hoewel de Super Metroid invloeden daar zijn ontbreekt het Teslagrad echt niet aan creativiteit! Door de prachtige handgetekende achtergronden en uitdagende puzzels is het moeilijk om de aantrekkingskracht van deze game niet te voelen. De game kwam eerst uit als downloadbare versie, maar is nu ook in fysieke vorm verkrijgbaar!
Niet overtuigd? Lees onze Teslagrad review waar de game een aantrekkelijk cijfer kreeg! Rick schreef daarin onder meer het volgende:
66347

Awesomenauts: Assemble!

Awesome…Awesome…Awesomenaaauuuuts! In 2012 maakte deze MOBA game van ontwikkelaar Ronimo Games een grote indruk toen deze op de Xbox 360 en PS3 verscheen. Spoel drie jaar door en de game heeft inmiddels al 16 speelbare personages, een uitbreiding én een levendige online community waar ze trots op kunnen zijn. SOEDESCO brengt de game voor het eerst in een fysiek doosje uit, waardoor je deze game fier op de plank kan laten staan.
Lees ook onze Awesomenauts review, waar de game een awesome cijfer kreeg! Wouter schreef daarin onder andere:
66348

Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut

Giana Sisters: Twisted dreams is creatieve platformgame van ontwikkelaar Black Forest Games waar je de hele wereld om je heen verandert om je zus te redden uit een droomwereld. Als je tussen de twee versies van Giana switcht verandert alles om je heen, en met een kleurrijke graphics is deze definitieve versie van Twisted Dreams inclusief de DLC onweerstaanbaar. De game komt dit jaar in de winkels te liggen en is voor platformliefhebbers een pareltje om in de gaten te houden!
66349

Wild Season

Ontsnap even aan het drukke stadsleven in Wild Season, waar je ver weg van de bewoonde wereld jouw eigen boerderij moet verzorgen. Bouw relaties op met de dorpsbewoners en maak van jouw boerderij de beste van het hele land. Je kan zelfs honden en paarden trainen om met ze te racen! Deze game moet nog uitkomen, maar we kunnen in ieder geval alvast warm worden van de charmes van het platteland in de trailer.
66350

The Last Tinker: City of Colors

Onlangs kondigde SOEDESCO een fysieke versie aan van The Last Tinker: City of Colors. Het betreft een kleurrijke 3D platformgame. Het verhaal gaat over de jongen Koru uit een sloppenwijk die de strijd aangaat om de kracht van verbeelding te bewijzen.
De gehele game is handgetekend gemaakt en dat ziet mooi uit. Wauw! The Last Tinker: City of Colors zal volzitten met fantasy en charmente wezens. De game komt in fysieke vorm naar de PC en PS4.
66351

De toekomst van SOEDESCO

Tot slot kan de toekomst van SOEDESCO natuurlijk niet ontbreken. Wat heeft deze uitgever nog meer voor ons in petto? XGN vroeg het aan Imre en Hans van SOEDESCO!
Is er een genre waar jullie nog een game van willen uitgeven?
Heb jullie nog jullie zinnen gezet op een bepaalde ontwikkelaar?
Hoe zijn de reacties op Awesomenauts Assemble en Teslagrad?
Wat zijn jullie dromen voor de toekomst?
Van wat voor games houden jullie nu persoonlijk?

Populair Nieuws