The Purge Election Year karakters - Welke groepen ga je tegenkomen?

Article
dinsdag, 28 juni 2016 om 11:43
xgn google image
De nieuwe film uit de Purge serie draait binnenkort in de bioscopen. De film gaat over de strijd tussen mensen die voor de jaarlijkse Purge (reiniging) zijn en mensen die er tegen zijn. In deze The Purge Election Year karakters special lees je alles over de verschillende karakters!
Het derde deel van The Purge draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen. The Purge: Election Year gaat de film heten. We zijn weer terug bij Leo Barnes, het hoofdkarakter uit de vorige film, The Purge: Anarchy.
The Purge Election Year karakters goed

De hoofdpersonen

Twee jaar na de gebeurtenissen van de vorige film is sergeant Leo Barnes, gespeeld door Frank Grillo (Captain America: Civil War, The Grey), het hoofd beveiliging van een van de presidentskandidaten geworden.
Deze presidentskandidate, Charlene Roan genaamd en gespeeld door Elizabeth Mitchell (Lost, Once Upon a Time), is fel tegen de Purge. De Purge is een jaarlijks evenement waarbij gedurende twaalf uur alle misdaad legaal wordt. Dit is een door de over de overheid georganiseerd evenement om misdaad uit te roeien.
Er zijn alleen ook een heleboel mensen vóór de Purge. Zo ook heel veel mensen van de overheid.
Zij misleiden Roan en Barnes zodat ze op de straat de hele nacht moeten overleven. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want op straat bevinden zich een hele boel mensen die het niet helemaal eens zijn met het standpunt van Charlene Roan…
93780

De burgers

Je hebt de keuze tijdens de Purge. Je kunt naar buiten gaan om te moorden, stelen en doen wat je wil of je kunt binnen blijven en de deuren en de ramen barricaderen om zo de nacht levend proberen door te komen.
De bad guys, waarover je op de volgende pagina kunt lezen, breken vaak in bij huizen en houden de bewoners gevangen of vermoorden ze. Dit is bijvoorbeeld wat er met de familie van Charlene Roan gebeurt. Zoals je aan het begin van de trailer van The Purge: Election Year hebt kunnen zien, worden er veel mensen op deze manier gevangengehouden en/of vermoord door de psychopaten die maar al te graag aan de Purge meedoen.
De cast bestaat niet uit de bekendste namen, maar bevestigde namen zijn onder andere Ethan Philips (The Island, Star Trek: Voyager) en Mykelti Williamson (Forrest Gump, Heat).
Veel mensen kiezen er voor bij de Purge ook voor om bij mensen en huizen in te breken en te stelen. Niemand is eigenlijk veilig tijdens de Purge…
93806 2

Purgers

In The Purge zijn er genoeg mensen die in de nacht de straat op gaan om zo veel mogelijk chaos te veroorzaken. Ze nemen vaak een heel arsenaal aan wapens mee. De Purge heeft alleen één regel: geen explosieven of brandstichting. De zogenaamde Purgers (mensen die er 's nachts op uit trekken om chaos te zaaien) trekken zich daar niet zo heel veel van aan, want ook zonder explosieven hebben ze genoeg wapentuig om mee uit de voeten te kunnen.
Naast de psychopaten die alleen meedoen om alles kort en klein te maken zijn er ook mensen die proberen om wraak te nemen. Of bijvoorbeeld winkeleigenaren die eens flink huishouden in de winkel van de concurrent. Niets heeft immers consequenties, dus sommige mensen gebruiken de Purge strategisch voor de rest van het jaar.
93928

De rijke mensen

De 1% van rijkste mensen van Amerika hebben samen met de New Founding Fathers (de politieke partij die de Purge heeft mede-opgericht) de Purge opgericht om de armste mensen uit te roeien. Ondertussen maken ze voor zichzelf er een show van. Ze nemen arme mensen gevangen en laten ze spellen spelen die vaak de dood tot gevolg hebben.
In de vorige film is er al actie ondernomen tegen de rijkelui, dus het begin is er in ieder geval voor onze hoofdpersonen om de Purge af te schaffen.
The Purge: Election Year draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws