The Legend of Zelda Tri Force Heroes kostuums overzicht

Article
woensdag, 14 oktober 2015 om 13:13
xgn google image
Een nieuwe feature in The Legend of Zelda Tri Force Heroes is de verschillende kostuums die Link kan dragen. Maar wat zijn de verschillende Tri Force Heroes kostuums? Check deze special voor het overzicht!
Onze groene held Link heeft natuurlijk altijd al beschikking gehad over verschillende kledingstukken die hem speciale krachten geven. The Legend of Zelda Tri Force Heroes doet hier nog een schepje bovenop door Link beschikking over een heleboel kostuums te geven.
Deze kostuums zien er niet alleen uniek uit, ze hebben ook speciale vaardigheden die je ontzettend kunnen helpen in je avontuur. Wij zetten hier de verschillende soorten kostuums op een rijtje. Wat ze doen, en hoe je ze kunt krijgen.

Omgeving-kostuums

In The Legend of Zelda Tri Force Heroes doorkruis je een aantal hachelijke landschappen. Water, ijs, lava en drijfzand zijn voorbeelden van de gevaren die je moet trotseren in de game. Daarom zijn er een aantal kostuums in de game die je leven in deze levels net iets makkelijker maker.
Neem bijvoorbeeld de Zora Costume, een kostuum waarmee je makkelijker in het water kunt zwemmen. Of de Goron Garb, waarmee lava aanraken geen schade oplevert. Deze kostuums zorgen er dus voor dat de negatieve bijeffecten van de omgevingen weggaan, maar de keerzijde is dat ze in andere levels nutteloos zijn.
Over het algemeen zijn deze kostuums al snel te maken, omdat ze maar weinig onderdelen nodig hebben. En de onderdelen die ze nodig hebben zijn makkelijk te vinden. Goed voor beginners dus!
79872

Wapenkostuums

Met alleen een zwaardje kom je natuurlijk niet ver. Daarom is het een Zelda traditie om link een compleet Zwitsers zakmes aan hulpmiddelen te geven in een gemiddelde Zelda game. In Tri Force Heroes werkt dit net iets anders, omdat Link in elk level één van drie wapens moet kiezen. Denk aan Zelda klassiekers als bommen, de hookshot, een pij en boog of de boomerang.
Deze wapens zijn effectief genoeg, maar voor nog meer efficiëntie zijn er kostuums die de kracht van de wapens verhogen. De Kokiri Clothes laten je bijvoorbeeld drie pijlen schieten met de pijl en boog, in plaats van maar één. Kostuums als de Big Bomb Outfit geven je grotere bommen en de Hammerwear geeft je een sterkere hamer.
Nadelig hieraan is dat het level wel een van de wapens moet hebben, anders heeft het kostuum geen effect. Daarnaast zijn deze kostuums moeilijker te maken, omdat de onderdelen zeldzamer zijn. Meer voor gevorderden dus.
79873

Legendarische kostuums

De volgende kostuums zijn even legendarisch als de befaamde held zelf. Want waar de eerder genoemde kostuums je nog een bonus geven in specifieke situaties als een bepaald level of wapen, krijg je bij deze kostuums een bonus die hoe dan ook geldt. Neem bijvoorbeeld de Sword Suit, die je zwaardslagen sterker maakt en je ook een laser laat schieten. Maar dan moet je wel genoeg hartjes hebben.
Een andere favoriet van ons is de Ninja Gi, waardoor je op een ninja gaat lijken en je dash attacks drie keer zoveel schade doen. De Samurai-achtige outfit Spin Attack Attire geeft je een sterkere spin attack. Deze kostuums hebben niet alleen te maken met vechten, want ze kunnen je ook meer Rupees geven (Rupee Regalia) of laten je sneller lopen (Cheetah Costume).
Het nadeel van deze kostuums is dat ze veel Rupees kosten om te maken, en dat de benodigdheden vaak erg zeldzaam zijn. Maar als je eenmaal de materialen hebt, is het plezier groot, want deze kostuums komen altijd wel van pas!
79874

Masochistische kostuums

Nintendo games krijgen vaak het verwijt dat ze te makkelijk zijn, omdat ze zich vooral op kinderen richten. Hier zit wel een kern van waarheid in. Tri Force Heroes is niet de moeilijkste game op aarde. Maar om de game toch een stuk uitdagender te maken heeft Tri Force Heroes een aantal kostuums die wij de masochistische kostuums noemen.
Neem bijvoorbeeld de Showstopper, een kostuum dat alle monsters achter jou specifiek aan laat gaan. Of een kostuum genaamd de Jack of Hearts die je maar één hartje geeft. Ja, dat lees je goed. Als dat geen uitdaging toevoegt, weten wij het ook niet meer.
Je krijgt niks extra’s als je besluit deze kostuums te gebruiken, dus het is puur voor jezelf als de deze uitdaging aan wilt gaan. We hebben je gewaarschuwd!
The Legend of Zelda: Tri Foce Heroes komt op 23 oktober naar de Nintendo 3DS. Pre-order de game alvast als je op de dag van de release de game in huis wil hebben!

Populair Nieuws

Laatste Reacties