Steam games nu ook in de XGN.nl Prijsvergelijker

Article
maandag, 13 februari 2017 om 13:49
xgn google image
In november 2016 is de XGN.nl Prijsvergelijker gelanceerd. Vandaag breiden we deze uit met de toevoeging van Steam games, zodat je ook gelijk kunt zien of het spel dat jij wilt kopen daar een goede prijs heeft.
Steam is het meest populaire digitale platform om games aan te schaffen. Het platform staat ook bekend om haar goede aanbiedingen en ruime aanbod aan grote en kleine games. Al deze Steam games kun je vanaf nu terugvinden in de XGN.nl Prijsvergelijker.
Onze prijsvergelijker werd in november 2016 gelanceerd met al een ruim aanbod aan winkels. We blijven echter winkels toevoegen om jullie het meest complete overzicht te bieden, en daarmee uiteraard de beste prijzen voor de games die jullie willen aanschaffen.

Alle Steam games in de XGN.nl Prijsvergelijker

Met de toevoeging van Steam games kunnen nu de digitale prijzen ingezien worden van duizenden titels, van grote releases als GTA V en Rise of the Tomb Raider, tot de kleine indiegames waarvan er dagelijks nieuwe worden uitgebracht op het platform.
Ben jij op zoek naar de beste prijs voor je games? Kijk dan op de XGN.nl Prijsvergelijker en vind de laagste prijzen.

Altijd de laagste prijs

Vind je een game op dit moment toch iets te duur? Dan kun je heel simpel je emailadres achterlaten, waar we een bericht naartoe sturen wanneer de game in prijs naar beneden gaat.
Je kunt zelfs de prijs opgeven waarvoor jij de game wilt aanschaffen, zodat we je een email kunnen sturen wanneer de game voor die prijs - of minder - te koop is. Hierdoor mis je nooit een goede aanbieding.

Meer winkels

De komende tijd zullen we meer winkels toevoegen aan het aanbod in de XGN.nl Prijsvergelijker. Mis jij op dit moment een winkel die je graag terug zou willen zien? Laat het weten in de reacties!