Real Life vs Games - 10 games die beter zijn dan het echte leven

Article
woensdag, 20 april 2016 om 15:55
xgn google image
Ook al heeft het echte leven vaak betere graphics, niet alle spellen doen onder aan je levensstijl buiten de videogame wereld om. Deze 10 games die beter zijn dan het echte leven doen je wensen naar een leven als pixelcreatie! Maak je klaar voor Real Life vs Games!

Brütal Legend

Het is een gemoedelijke ochtend en de zon komt langzaam op, je kijkt half slapend uit het raam en tot aan de horizon zie je alleen maar metal. Jij bent een levende rocklegende die in een paleis van chroom leeft, met als levensdoel het verzamelen van dikke metal tracks. Brütal Legend is ook nog eens mooier dan de realiteit omdat je je nooit zult vervelen, aangezien de metal geen rust kent. In deze wereld is het net alsof er een nummer van Judas Priest tot leven komt, en dat jij de lead gitarist met miljoenen fans bent.
Rock 'n roll baby! Op naar het volgende utopie in Real Life vs Games!
89820

Minecraft

Was het echte leven maar zo gemakkelijk als Minecraft. Het enige wat je de hele dag moet doen, is de mooiste bouwwerken uit de grond stampen met minimale moeite. Het enige dat je nodig hebt is fantasie en een wereld zal voor je open gaan. Met Minecraft hoef je dus niet jaren lang te wachten op je bouwvergunningen, want binnen een uur heb jij al een volledig kasteel staan.
Het leven in Minecraft is net zo ontspannend als een natuur documentaire op de brakke zondag. Niks hoeft, maar alles kan wel! Ben je niet tevreden met de luxe villa die je gebouwd hebt, dan is dat ook geen probleem. Je creëert met twee houtjes binnen een handomdraai gewoon nieuwe bouwmaterialen!
89821

Deus Ex

Nooit meer problemen met het openen van potten met het leven in Deus Ex. In de futuristische toekomst is het namelijk mogelijk om origienele lichaamsdelen in te wisselen voor mechanische augmentaties, die honderd keer zo handig zijn. Denk maar aan de volgende mogelijkheden:
  • Nooit meer de trap op lopen, een sprong en je bent er
  • Je hoeft niet meer naar de koelkast te lopen om te kijken of er iets in staat, dat kan je gewoon doen vanaf de bank met je röntgenogen
  • De auto in de vangrail? Geen probleem, want je trekt de bolide er zelf meer uit
  • Als je je tas in de bus laat liggen, dan kan je deze gewoon in volle snelheid achterna rennen zonder een druppeltje zweet
Kortom, de opties zijn echt ongelofelijk! Het zou mooi zijn als dit in het echte leven ook zo gemakkelijk was, dan werden een hoop handicaps verholpen. Daarom kan Deus Ex echt niet missen in Real Life vs Games.
89823

Goat Simulator

Het leven als een overwoestbaar boerderijdier klinkt ook niet bepaald verkeerd. Goat Simulator is mooier dan de echte wereld omdat je chaos kan scheppen als beest, zonder enige verantwoordelijkheden op je te nemen. Pompstations opblazen, bungeejumpen aan je tong en een rol spelen als pizzaschietende magnetron (Goat MMO simulator!), zorgen voor je dosis dagelijkse adrenaline. Het mooiste van alles is nog dat niemand je de schuld geeft, je bent ten slotte een geit.
89825

Mario

Mocht je Mario zijn, dan ben je echt een geluksvogel voor het leven. De Mario wereld is namelijk enorm simpel in tegenstelling tot alle gecompliceerde ontwikkelingen van nu. In de Mario wereld heb je geen belastingaangiftes, geen politiek en geen lastig keukenapparatuur dat je voor geen meter aangesloten krijgt. Dit gemak maakt de wereld van Mario mooier dan het echte leven.
Letterlijk het enige wat je moet doen is in een rechte lijn vooruit lopen, paddenstoelen eten, muntjes verzamelen en als het nog mee zit ook een prinses redden. Als je zelfs dat al te veel moeite vindt, dan kan je ook gewoon door een pijpleiding heen glijden om een kortere route te nemen. Mocht je er niet bij kunnen, dan kan je een paddenstoel eten om groter te worden. Erg handig als je te klein bent voor een attractiepark!
89826

The Witcher 3

Van een immense sprookjeswereld genieten en elke dag tot held benoemd worden, maakt The Witcher 3 een van die games die mooier is dan het het echte leven. Qua graphics zit de game er niet zo heel ver vanaf, eerlijk gezegd. Het opbouwen van romances met beeldschone vrouwen (of mannen) zal je waarschijnlijk jaren lang bezig kunnen houden, met als bijzaak af en toe een nederzetting te redden. Denk je dat je baas een erger monster is dan wat je in de game zult tegenkomen, dan is dit spel inderdaad een heel stuk fantastischer dan het echte leven.
89827

Pokémon

Alles in de wereld van Pokémon is leuk en aardig, al zal het visueel wel een downgrade zijn, het is slechts een kleine prijs om oorlog uit de weg te gaan. Problemen zullen opgelost worden met het inzetten van deze vriendelijke figuren, die je ook nog eens zelf mag vangen. Hierbij komt ook nog eens dat je ontelbare interessante figuren en geheimen zal tegenkomen, waarbij je je niet eens zorgen hoeft of er iemand gewond raakt. Er bestaat dan toch zoiets als een Pokécenter!
Het leven wordt met behulp van Pokémons een stuk gemakkelijker. Je zal bijvoorbeeld de lange incheck rijen bij Schiphol kunnen vermijden door op jouw Pidgeotto te stappen naar het warme zuiden. Datzelfde geldt ook voor andere vervoersmogelijkheden, waarbij zelfs je door middel van jouw hardloop schoenen sneller dan het licht zou kunnen gaan. Wie heeft er nou nooit over gedroomd om een echte Pokémon trainer te worden?
89828

Red Dead Redemption

Dit stuk gaat lijken op een throwback thursday of het interessante verhaal van jouw overgrootouders van eeuwen geleden. De wereld van Red Dead Redemption is namelijk prachtig, zowel op het gebied van vormgeving als de indeling van het leven toentertijd. Hele dagen lang alleen maar met je mythische eenhoorn over de prairie rijden om vervolgens 's avonds de zon weer onder te zien gaan, terwijl je bij een kampvuur een gefrituurd knaagdier wegpeuzelt. Het klinkt als de ultieme vakantiewens.
Voor de rest werd het valsspelen nog enigszins gedoogd. Geen louche online casino's waarbij je nooit je geld meer terugkrijgt en honderd keer de helpdesk moet benaderen. In het Wilde Westen regel je dit gewoon met een klassieke shootout, waarbij het tuimelkruid je om de oren vliegt. Als je Clint Eastwood ook nog als compagnon mag hebben, zal de wereld van Red Dead Redemption de huidige wereld compleet kunnen vervangen.
Dit stukje valt van nature te complementeren met een diepgaande quote over hoe vroeger alles mooier was en hoe we dit diepgaande verleden weer moeten brengen. Zoals een wijs man altijd heeft gezegd; "Wij willen Red Dead Redemption 2".
89829

Skyrim

Waarom Skyrim mooier is dan het echte leven gaat om een hele simpele reden. De wereld heeft bijna alleen maar alcoholische dranken, waarbij je ongegeneerd kunt feesten totdat je met een kater wakker wordt bij een van de goden. Het leven in Skyrim zal nooit vervelen, aangezien je altijd wel op monsters kan jagen om vervolgens bakken vol loot binnen te slepen. Ervoor zorgen dat mensen van de berg afvliegen doro het gebruik van jouw drakentaal zal ook nooit in herhaling vallen.
In het echte leven doe je meestal waar je goed in bent en het is eerder uitzondering dan regel dat mensen ooit nog van carrière veranderen. In Skryim kan je het ene moment een smid zijn, terwijl je het andere moment achter de stookketel staat om je eigen bier te brouwen. Het enige wat je voor deze drastische verandering hoeft te doen, is het bekijken van jouw sterrenbeelden. Komt dan toch weer dat Astro TV van de echte wereld aan bod!
89838

GTA 5

Los Santos, San Andreas, klinkt al een stuk beter dan Amsterdam, Noord-Holland. Naast dat is het ook nog eens een feit dat er veel meer extreme dingen te doen zijn. En daarom is de wereld van GTA zo veel mooier dan de echte wereld. Hier kan je namelijk je eigen dromen nastreven en de doelstellingen binnen een paar uur behalen.
Is het jouw wens om topcrimineel te worden, dan kan je in GTA je lol op. Het enige dat je krijgt als je een bank beroofd, is een boete van een paar duizend euro. Als je liever een het goede pad op gaat is dat ook gene probleem, voordat je het weet word je multimiljonair door middel van een bankaandelen!
GTA 5 is op zo veel meer punten beter dan de echte wereld, aangezien je excentrieke hobby's kunt beoefenen. Het surfen op een motorkap, sparen van duizenden gepimpte auto's en het starten van jouw eigen staat. Klinkt als een druk en interessant leven, waarbij je nooit een tel hoeft stil te zitten. Geen saaie kantoorbaan met een 9 tot 5 mentaliteit, maar een waar avontuur waarbij niks te gek is!
Naast deze real life vs games opties zijn er natuurlijk nog veel meer games die mooier zijn dan het echte leven, welke zouden jullie willen beleven?

Populair Nieuws