Reageer en Win - The LEGO Batman Movie DVD of blu-ray

Article
vrijdag, 21 juli 2017 om 9:38
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van LEGO Worlds uit de vorige aflevering in de video hierboven!
Vorige week kon je Diablo 3: Rise of the Necromancer winnen, de nieuwe DLC voor Diablo 3. Bekijk snel de video hierboven om te zien of je tussen de geluksvogels zit die binnenkort deze game in de brievenbus mogen verwachten!

Reageer en Win The LEGO Batman Movie!

Begin dit jaar verscheen The LEGO Batman Movie, het 'vervolg' op de The LEGO Movie. De film is een hilarische interpretatie van het Batman karakter en is leuk voor jong en oud. Mocht je nog niet overtuigd zijn dat de combinatie tussen LEGO en Batman geniaal is dan kun je altijd eerst even onze review lezen.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op een exemplaar van The LEGO Batman Movie op blu-ray of DVD!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account. Laat onder deze video even weten of je voorkeur uitgaat naar een DVD of Blu-ray versie.

Populair Nieuws