Reageer en Win: 4x Trust GXT 922 Ybar gaming muis!

Article
vrijdag, 01 oktober 2021 om 18:00
trust gxt 922 ybarf1632912436
De herfst is nu echt gearriveerd in Nederland en dat betekent dat het najaar is begonnen, inclusief alle grote game releases. Wij hebben een mooie manier om die titels te spelen, want in de Reageer en Win geven we deze week vier exemplaren van de Trust GXT 922 Ybar gaming muis weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken twee exemplaren van Ni No Kuni II: Revenant Kingdom voor op de Nintendo Switch. Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaars van Ni No Kuni II zijn geworden... Pepko en Animefreak!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – 4x Trust GXT 922 Ybar

Nog even wachten en dan barst het najaarsgeweld helemaal los met titels als Far Cry 6, Call of Duty: Vanguard, Battlefield 2042 en Back 4 Blood. Voor al die games moet je natuurlijk wel een goede gaming muis hebben. Gelukkig heeft Trust net de veelzijdige GXT 922 Ybar gelanceerd, een comfortabele gaming muis met veel opties, een vorm die ideaal is voor alle grip styles en natuurlijk RGB-verlichting. En het beste nieuws is nog eens dat we vier exemplaren van de Trust GXT 922 Ybar mogen weggeven!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws