Prijsvraag - WIN bioscoopkaarten The Skeleton Twins

Article
donderdag, 20 november 2014 om 17:35
xgn google image
Zin om met deze donkere, koude dagen lekker naar de bioscoop te gaan? En lijkt Skeleton Twins jou wat? Dan zit je hier alvast goed, want wij geven 4x twee tickets voor de film weg! Wat moet je hiervoor doen? In ieder geval verder lezen!
In samenwerking met Universal Pictures mogen we jullie namelijk blij maken met tickets voor de The Skeleton Twins. De film draait namelijk vanaf vandaag in de bioscoop, dus mocht je al gereserveerd hebben voor vanavaond, dan kun je dat meteen afbellen. Hier maak je kans op twee tickets voor de film!
Met deze The Skeleton Twins <a href=prijsvraag maak je kans op tickets!" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201411/the-skeleton-twins-1416498470.jpg" />

The Skeleton Twins

De tweeling Maggie (Kristen Wiig) en Milo (Bill Hader) heeft al jarenlang geen contact. Een onverwachte reünie zorgt ervoor dat ze beiden worden geconfronteerd met alles wat er fout is gegaan in hun leven. Voor Maggie betekent dit dat zij gaat inzien wat er mis is aan haar huwelijk met Lance (Luke Wilson). Milo ontdekt dat hij eigenlijk nooit het verdriet van een verbroken relatie heeft verwerkt. Langzamerhand komen Maggie en Milo er achter dat ze de band met elkaar moeten herstellen om echt verder te kunnen met hun leven en weer gelukkig te worden.
Voor meer informatie bezoek je http://www.theskeletontwins.nl/ of lees je wat wij van de film vonden in de review.

Hoe win ik de bioscoopkaarten?

Om kans te maken op een van de setjes kaarten, moet je antwoord geven op de volgende vraag: 'Stel jij bent een tweeling met iemand, wie zou dat zijn en waarom?' Geef hieronder antwoord of stuur je inzending samen met je XGN-gebruikersnaam naar [email protected].
De leukste inzendingen gaan er met de kaarten van door, dus good luck to you all!