Deze Pokémon Sun & Moon starter Pokémon gaan jullie kiezen!

Article
donderdag, 13 oktober 2016 om 16:14
xgn google image
De Pokémon Sun & Moon starter Pokémon en hun eerste evoluties zijn bekend en inmiddels staat ook de preview van de games online. Tijd om te onthullen wat de uitslag van de poll van vorige week is dus!
Iedereen die al eerder een Pokémon game heeft gespeeld zal het dillema kennen, want welke starter pokémon moet je kiezen? Natuurlijk is het mogelijk om de game meerdere keren te spelen, om zo elke starter pokémon uit te proberen, maar de eerste keuze blijft altijd lastig. Ga je voor de water, vuur of gras Pokémon?
We vroegen het jullie in de poll van vorige week en de uitslag is inmiddels duidelijk. We kunnen nu voor eens en voor altijd bepalen welke Pokémon Sun & Moon starter Pokémon het populairst is onder de lezers van xgn.nl! Lees snel verder voor de uitslag!

Pokémon Sun & Moon starter Pokémon

Of je nou kiest voor de nummer 1 op deze lijst, of juist voor de minst favoriete Pokémon Sun & Moon starter Pokémon, de keuze ligt uiteindelijk bij jezelf. Jij bepaalt namelijk zelf welke Pokémon het best bij je past en met welke Pokémon je het avontuur in duikt. De resultaten op deze lijst geven dan ook geen weerspiegeling van welke starter Pokémon het beste is.
99344

3. Popplio

Oh, Popplio... met 18% van alle stemmen lijkt het erop dat niet veel van jullie deze Pokémon Sun & Moon starter Pokémon zullen gaan kiezen. Wellicht komt dit doordat de water starter de laatste tijd wat slechte publiciteit gehad heeft. Niet iedereen was te spreken over de evolutie, Brionne, die volgens sommigen een te vrouwelijk uiterlijk zou hebben.
Slechte publiciteit of niet, 18% van jullie kiest deze Pokémon om mee op avontuur te gaan en dat zal niet voor niets zijn. Het watertype is altijd een goede keus wanneer je aan een nieuw Pokémonavontuur begint doordat het alleen zwak is tegen elektriciteit en gras, en goed is tegen vuur, steen en grond.
En misschien krijgt Popplio wel meer fans zodra de laatste evolutie bekendgemaakt wordt!
99345

2. Litten

Litten, met een overduidelijke pun als naam en het vuurtype weet deze katachtige Pokémon Sun & Moon starter Pokémon aardig wat fans voor zich te winnen. De Pokémon kreeg 38% van alle stemmen, waarmee die terecht is gekomen op de tweede plek op deze lijst.
Vuurpokémon zijn als vanouds erg populair en dat geldt voor Litten niet anders. De pokémon en zijn evolutie, Torracat, zullen dan ook menig trainerhart veroren. In staat om haarballen van vuur te spugen en met een uiterlijk waar zelfs de stoerste Pokémonfan bij wegsmelt, is deze Pokémon een geliefde keus.
De evolution cycle van deze Pokémon ziet er bovendien veelbelovend uit. De laatste evolutie zou daarom wel eens erg tof kunnen uitpakken!
99346

1. Rowlet

Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om te achterhalen wat dan de nummer 1 op deze lijst is. Het uiltje van het vlieg/grastype weet met 45% (bijna de helft van alle stemmen!) de positie van populairste Pokémon Sun & Moon starter Pokémon te veroveren!
Misschien is het de typing, misschien het feit dat het een uil is, of toch zijn evolutie, Dartrix. Deze Pokémon weet jullie in ieder geval massaal te overtuigen! Door het vliegtype met het grastype te combineren zijn voor beide afzonderlijke typings een aantal zwakheden opgelost. Daarnaast kwam deze typing eerder alleen voor bij de niet makkelijk te verkrijgen Sky Forme Shaymin.

Populair Nieuws