Pokemon GO wiki - 5 Minder voor de hand liggende mogelijkheden

Article
dinsdag, 12 juli 2016 om 13:33
xgn google image
Pokémon Go is de wereld in rap tempo aan het veroveren. Geen stad gaat gespaard worden van een invasie van de eerste generatie Pokémon. Toch kent het spel ook wat opties die niet zo vanzelfsprekend zijn! Lees ze hier in de Pokemon GO wiki.
Niantic, ontwikkelaar van Pokémon GO, is het spel mondjesmaat internationaal aan het uitbrengen. Er is rekening mee gehouden om een extra laag aan de game toe te voegen, door de spelers zelf het spel te laten onderzoeken. Zo is het spel een grote ontdekkingstocht waarbij je op jezelf aangewezen bent om de beste Pokémon trainer ooit te worden. Toch is er een aantal features waar je wat hulp mee kan gebruiken om deze te ondervinden door middel van de Pokemon GO wiki.

Gratis Pokécoins

In Pokémon GO heb je een valuta die bestaat uit gouden munten met de naam Pokécoins. Hiermee kan je allemaal handige voorwerpen kopen waarmee je Pokémon kan lokken en vangen. Deze munten kosten wel echte euro's, waar je dan weer iets minder blij mee bent. Toch is er ook een manier om gratis Pokécoins te verdienen.
Om gratis Pokécoins te verdienen moet je wel een bikkelharde trainer zijn en over een aantal redelijke Pokémon beschikken. Zo moet je een aandeel hebben in een gym, door ze in je bezit te hebben of deel te nemen als trainer aan een gym van je team. Ben je eenmaal lid, dan moet je naar de ingame winkel gaan en rechtsboven op het schild klikken. Hiervoor krijg je 10 Pokécoins per gym waar je bij aangesloten bent, met een maximum van 100 per cyclus, waarbij een cyclus 21 uur duurt.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.
94532

Tweede aanval

Ook gymgevechten bevatten een onuitgelegde feature die behandeld wordt in de Pokemon GO wiki. Elke Pokémon heeft twee aanvallen, waarvan een basis die je de hele tijd kan spammen en een sterke aanval die je moet opladen. De krachtige aanval kan je pas inzetten, nadat je de normale aanval een aantal keer hebt gebruikt. Wat veel spelers niet weten, is hoe je deze activeert!
Eigenlijk is het heel simpel wat je moet doen om de hel voor je vijanden open te doen barsten. Om je tweede aanval te activeren moet je namelijk in plaats van het beeldscherm aan te tikken, gewoon je vinger erop houden. Als je tweede aanval opgeladen is, dan wordt deze geactiveerd. Bovendien kan je aanvallen ontwijken door te swipen.
94536

Broeden goed voor je gezondheid

Ook de geboorte van Pokémon is een natuurlijk proces. Ook al krijg je hierbij niks mee over de affaires die de wezens naast het leven in de Pokéballs erop overhouden, maar ergens moet toch nageslacht vandaan komen. In Pokémon GO worden nieuwe Pokémon dan ook geboren, vers uit het ei. Die eieren kan je ook uit laten komen, en daar valt niet bij vals te spelen.
Om een ei uit te laten komen moet je de egg incubator gebruiken en tevens van je stoel af komen. Om te broeden moet je namelijk 2, 5 of 10 km lopen, afhankelijk van de zeldzaamheid van de Pokémon die eruit gaat komen. Hierbij valt niet vals te spelen, want je moet de afstand ook echt lopen.
Zo wordt bij snelheid die veel hoger ligt dan de gemiddelde wandelsnelheid geen meters van de broedingsafstand afgehaald. Ook moet je scherm applicatie en scherm aan blijven staan tijdens het lopen, anders wordt er ook geen afstand geregistreerd. Wat er uit het ei gaat komen is nooit van tevoren bekend, dus je moet aan de wandel gaan.
94537

Trainer Level zorgt voor betere Pokémon

Ook een opmerking van de Pokemon GO wiki die handig is om mee te nemen, is dat het omhoog brengen van je Pokémon trainer level je niet alleen maar gratis hebbedingen oplevert. Als je het level van je personage omhoog brengt, krijg je gelijk ook de mogelijkheid om steeds sterkere Pokémon te vinden. Zo loopt het maximale CP van de Pokémon die je vind geleidelijk op. Dit betekent niet dat je geen enorm zwakke soorten meer tegenkomt.
Naast een verbetering van het maximale CP van Pokémon, heeft het omhoog brengen van je Pokémon trainer level nog een belangrijk voordeel. Zo ga je namelijk ook steeds zeldzamere Pokémon vinden! Waar je eerst wordt bedolven onder een lading aan Pidgeys, kan je na een aantal levels ook Pidgeotto's in het wild vinden!
94539

Evoluties niet altijd het beste

Zie je een geëvolueerde Pokémon op de tafel naast je rondlopen? Juich dan niet te vroeg! Wilde Pokémons die al verder zijn in de evolutie zijn namelijk zwakker dan dat als je ze zelf laat evolueren. Zo krijg je sterkere evoluties als je genoeg candies verdiend hebt om je creatie te laten veranderen naar zijn volgende vorm.
Om ook nog het optimale uit de evolutie zelf te halen, is het verstandig om de Pokémon die je wilt laten veranderen voor deze grote stap ook nog een aantal keer te trainen. Hierdoor wordt de evolutievorm gelijk ook een stuk sterker! Een sterke evolutie is namelijk een vereiste voor het in bezit houden van gyms.
Met deze extra informatie van de Pokemon GO wiki kan jij nu zelfs nog meer de wereldveroverende game halen! Gotta catch 'em all!
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

Populair Nieuws