Maak nu kans op Five Nights at Freddy's bioscoopkaartjes!

Article
vrijdag, 20 oktober 2023 om 17:00
five nights at freddy s st 3 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 2f1696411076
Halloween komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor horrorfilms in de bioscoop. Zo ook Five Nights at Freddy's, waarvoor je nu bioscoopkaartjes kan winnen in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Killers of the Flower Moon weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Flowers of the Killer Moon zijn geworden... Crassuss, JediKiller-Jango en Pascal-Enters!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Five Nights at Freddy's

Over anderhalve week is het de meest griezelige nacht van het jaar: Halloween. Dat betekent ook dat het nu de ideale tijd van het jaar is voor liefhebbers van griezelige films, want veel filmhuizen brengen nu hun horrorfilms naar het witte doek. Zo draait volgende week Five Nights at Freddy's in de Nederlandse bioscopen.
De nieuwe film is gebaseerd op de gelijknamige game van Scott Cawthon. We volgen Mike Schmidt (Josh Hutcherson), die een nieuwe baan heeft aangenomen als bewaker bij Freddy Fazbear's Pizza, een eens succesvolle pizzatent. Schmidt komt er alleen al snel achter dat geen lui baantje heeft gevonden, want 's nachts komen de vier animatronic mascottes van de pizzeria tot leven. En zij hebben maar één doel: iedereen die na middernacht nog aanwezig is uitmoorden.
Wil je lekker in de bioscoop griezelen met Five Nights at Freddy's? Dan ben je aan het juiste adres. Deze week in de Reageer en Win geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Five Nights at Freddy's!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
five nights at freddy s ps 1 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 1f1697810317

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties