LittleBigPlanet 3 - De beste levels die je niet mag missen!

Article
dinsdag, 25 november 2014 om 17:10
xgn google image
LittleBigPlanet 3 is dé co-opgame van het najaar voor PS3- en PS4-eigenaren zoals geconcludeerd wordt in de LittleBigPlanet 3 recensie. Hoewel de game nog niet in de winkel ligt voor jullie, kun je nu alvast lezen welke toffe levels je absoluut niet mag missen. Let wel op: spoilers!

5. Fury Soles, Hot Coals

Geheel onverwacht heeft LittleBigPlanet 3 een level waarin je in de harige huid kruipt van een yeti! Ja ja, geen Sackboy of een van de nieuwe karakters, maar een yeti. Het level wijkt enorm af van de andere LBP-levels, maar doet niet onder. In het level moet je namelijk nog steeds platformen en puzzelen om verder te komen.
Het leuke aan Fury soles, hot coals zijn de hoogteverschillen. Je moet van lage plateaus naar hoger gelegen gebieden komen. Dat doe je door op speciale stukken te springen waardoor je met een sneltreinvaart omhoog veert. Zorg er wel voor dat je vanaf een bepaalde hoogte op die stukken springt om hoger te komen, anders bereik je nooit dat ene hoger gelegen plekje!
62309 4

4. Deep Space Drive-In

Het toffe aan dit level is dat je je in de ruimte bevindt en op zoek moet naar een knikker. In heel LBP3 moet je op zoek naar knikkers, maar Deep Space Drive-In biedt toch weer heel wat anders dan de rest van de levels. Continu moet je een stukje verder de ruimte in waar je op verschillende plekken vast zit.
Dan moet je met een item slepen, die ergens indrukken zodat deurtjes zich openen. En hoppa: je kan weer verder. Hetzelfde gebeurt met de knikker die zich ook van het ene gebied naar het andere voortbeweegt. Als je denkt dat je 'm nooit meer te pakken gaat krijgen, heb je dan eindelijk het einde van dit fantastische level gehaald. Deep Space Drive-In is een van de betere levels in LBP3!
62310 4

3. High Stakes Heist

In LBP3 heeft Sackboy allerlei toffe gadgets om beter te kunnen platformen. Eén daarvan is de Blink Ball waarmee hij zichzelf naar andere plekken kan transformeren: ontzettend leuk! De Blink Ball maakt zijn introductie in het High Stakes Heist level.
De bedoeling is dat je diverse plekken met deurtjes hebt - de plekken waar je normaal respawnt als je doodgaat-, alleen staan die op plekken waar je niet normaal naartoe kan springen. Als je jezelf erheen schiet met de Blink Ball kom je er wel! Een element dat bovendien terugkeert met toffe puzzels. Soms is er bijvoorbeeld een buis die uitmondt in zo'n deurtje. Aan jou de taak om de Blink Ball door de buis te knallen. Lachen!
62311 3

2. The Great Escape

Eén van de laatste levels, The Great Escape, is zonder twijfel een van de leukste levels omdat je hier alle drie de nieuwe karakters moet besturen: Oddsock, Swoop en Toggle. In voorgaande levels had je één karakter dat centraal stond en nu moet je ze alle drie besturen (helaas wel om de beurt).
Bovendien is de moeilijkheidsgraad een stukje lastiger dan vorige levels omdat je bijna het einde van de game hebt gehaald! Het mooie is dat je geregeld tegen de klok moet racen omdat je anders doodgaat. De spanning en sensatie zijn dan ook hoog in The Great Escape.
62313 3

1. Even Bosses Wear Hats

Dit is het laatste level uit LittleBigPlanet 3 waar je af mag rekenen met Newton. Ook nu moet je met alle drie de karakters spelen: eerst Toggle, dan Swoop en tot slot Oddsock. Toggle bevindt zich op een plateautje en moet continu van grote in kleine Toggle veranderen en andersom. Anders zal hij sterven.
Swoop moet als een malle erop los fladderen, anders wordt hij verpletterd door alerlei objecten en Oddsock moet als een gek rennen en springen voordat hij verpletterd wordt. In dit level heb je goed door dat dit het laatste level van de game is. Bovendien: als je doodgaat, mag je weer he-le-maal opnieuw beginnen! Aaaargh!
Terror. Maar wat voel je je een baas als je dan eindelijk alle drie de stukken gehaald hebt en de aftiteling op je scherm voorbij ziet rollen. Gefeliciteerd!

Populair Nieuws

Laatste Reacties